De vandt gode historier til ungerne
Historien-om-copy.jpg
Stig Sebergs cd ’Historien om’ giver lytterne mulighed for at slappe af og finde ro i en travl hverdag. Foto: Stig Seberg
Konkurrence Vinderne er trukket! De tre heldige blev: Peter Vejby fra Hillerød, Ulla Rasmussen fra Smørum og Rikke Andersen fra Måløv.

For et par uger siden kunne man her i avisen læse, at den lokale forfatter og coach Stig Seberg fra Skovlunde, havde lavet endnu en cd med rolige børnehistorier.

Nu har han været forbi redaktionen med tre eksemplarer af sin første cd i rækken af ’Historien om’, som vi derfor udlodder til læserne.

Med sine fortællinger på ’Historien om’ vil Stig Seberg gerne give børn og barnlige sjæle mulighed for at slappe lidt af i en tid, hvor det af og til går lidt for hurtigt.

»Jeg vil gerne bidrage til, at man finder sin egen indre ro. Derfor skaber jeg via ’Historien om’ historier, som hjælper børn og voksne med at sætte tempoet lidt ned for en stund,« fortæller han.

Historierne på cd’en forsøger at undgå alt for mange dramaer, så lytterne oplever et roligt miljø. Der er fire historier på cd’en: ‘Den Gamle Rejsekuffert’, ‘Det Lille Sekund’, ‘Kik og Kak på Skovtur’ samt ‘Elefanten Egon og Loppen Lurifax’.

Inspirationen til fortællingerne henter han blandt andet fra Thomas Winding og Ole Lund Kirkegaard. Fortællingerne egner sig til børn i alderen 5-9 år, men ældre børn kan også have glæde af dem.

Ballerup Bladet udlodder tre eksemplarer af Stig Sebergs cd ’Historien om’. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende:

Hvor mange historier er der på cd’en?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: red@ballerupbladet.dk. Mærk mailen ‘cd’ i emnefeltet. Sidste frist for at deltage er mandag den 11. august klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente cd’en på redaktionen i Ballerup.