Vind billetter til VM i badminton
VM-i-badminton.png
Konkurrence Ballerup Bladet har 25x2 billetter til badminton VM i Super Arenaen. Skriv og vær med i lodtrækningen.

Fra mandag den 25. august og en uge frem finder en kæmpestor idrætsbegivenhed sted i Ballerup. Det handler om verdensmesterskabet i badminton, hvor nogle af de støste danske og udenlandske stjerner er med.
Ballerup bladet udlodder 25×2 billetter til de badmintoninteresserede. Vi har 1×2 billetter til mandag den 25. august, 15×2 billetter til tirsdag den 26. august, hvor der er såkaldt begrænset udsyn og endelig 9×2 billetter til onsdag den 27. august. Værdien er 150-175 kroner pr. billet og kan bruges fra klokken 10-22.
Hvis du elsker badminton eller bare vil snuse lidt til den unikke stemning, som helt sikkert vil præge hallen i de hektiske ketsjer-dage, så skriv til os og vær med lodtrækningen af billetterne.
Du må også meget gerne skrive, hvilken dag du foretrækker, men da der er et ulige antal billetter til de forskellige dage, kan man ikke være garanteret at få sin »ønskedag«. Derfor skal man være indstillet på at kunne alle dage.
Vil du være med, så skriv på mailadressen: ulrich@ballerupbladet.dk senest onsdag den 20. august klokken 16 og skriv »badminton« i emnefeltet. Og husk at skrive navn og adresse i mailen, så vi ved, hvor vi skal sende eventuelle billetter hen.
Vinderne får direkte besked og billetterne bliver sendt til vinderne direkte.
God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *