Verdensstjerner træner i Måløvhallen
badminton I sidste uge af august smashes VM i badminton i gang.

Verdensstjerner på stribe vil deltage. Men udover tilskuerne i Ballerup Super Arena, vil også ungdomsspillerne i den lokale badmintonklub Måløv Badminon Club kunne opleve verdensstjernerne, når de låner deres hal ud, så spillere som Lee Choing Wei, Chen Long og Jan Ø. Jørgensen har mulighed for at træne i nærheden af superarenaen.

Måløv Badminton Club er en af flere lokale klubber, der hjælper Badminton Danmark med at planlægge VM. Klubben har blandt andet skaffet frivillige vagter, sørget for indkvartering til kinesiske gæster og stiller træningsfaciliteter i form af Måløvhallen til rådighed for de mange internationale stjerner, der gæster Ballerup under VM.

»Det bliver en kæmpe oplevelse for vores unge spillere,« fortæller ungdomsformand Lisbeth Bøggild, og forklarer, at ungdomspillerne på skift vil være i hallen og overvære stjernernes træning – mod at de hjælper med at samle fjerbolde og lignende.

»Så overlever vi nok, at vi må skære lidt ned på vores egen træning i samme periode. Man kan jo håbe, at de unge lærer en lækker finte eller to, de kan bruge, når de selv skal spille igen,« tilføjer hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *