Udflytterbørnehave tæt på Hareskoven
Vi er glade bedsteforældre til et barn i en udflytterbørnehave i kanten af Hareskoven.

Det er et fantastisk område for disse børn, som alle kommer fra København.

Her får børnene ud over nærhed og omsorg masser af natur, udeleg og frisk luft – noget der alt sammen godt kan være lidt svært at finde inde i byen.

Derfor er vi kede af at høre, at der er planer om at forbyde de busser, der kører børnene til institutionen om morgenen adgang til den vej, hvor institutionen ligger.

Resultatet af dette bliver, at 30 børn hver morgen og eftermiddag skal gå en halv kilometer fra bus til institution og omvendt. En halv kilometer lyder ikke af så meget, men hvis man er under 3 år, og det regner eller sner, er det ikke sjovt – for ikke at tænke på busturen i vådt tøj eller med regntøj på.

Der ligger to institutioner på den vej, der giver adgang til vores barnebarns børnehave. Det betyder desværre, at der hver dag omkring kl. 9.15 og 15.15 vil køre to busser på vejen. Vi kan godt forstå, at det er ærgerligt for de familier, der bor på vejen, men så vidt vi forstår, har dette været tilfældet i mere end 40 år – dengang lå der kun ét hus på vejen.

Det kan også genere når skraldebiler eller flyttebiler støjer på ens vej, men der er jo også brug for, at disse store biler kommer frem.

Vi har boet i Ballerup kommune i over 40 år og er glade for – og stolte af at bo i en kommune, hvor omsorg altid har været et nøgleord. Derfor håber vi også på, at kommunen, når den skal finde en løsning, tager hensyn til de mange små børn, deres forældre og i vores tilfælde bedsteforældre der er så heldige at have deres børn og børnebørn i en fantastisk børnehave midt i naturen.

1 kommentar om “Udflytterbørnehave tæt på Hareskoven”

  1. Hans Christensen siger:

    – til artiklen “Udflytterbørnehave tæt på Hareskoven”:
    Hanne Lorentzens påstand om, at de store busser i mere end 40 år dagligt har kørt Københavns kommunes børn ud til Egebjerg Nord, samt at der da kun lå ét hus på vejen er helt ud i skoven og kan på ingen måde anvendes som argument for Københavns kommunes daglige busdrift i lokalområdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *