Tag med Pharfar på Dragebakken
Pharfar_posse_by-Kenneth-Nguyen-copy.jpg
På lørdag er der fest med Pharfar i Ballerup. Foto: Pressefoto
Koncert Der er lagt op til et brag af en fest på lørdag, når der er ’Live på Dragebakken’ i Hedegårdens Bypark med blandt andre Pharfar, Kaka, Jonny Hefty og Jøden.

Lørdag den 23. august kommer Hedegårdens Bypark, også kendt som Haraldsminde, til at danne rammen om en kæmpe fest med masser at fede koncerter.

Det er Baltoppen LIVE, Ballerup Ungdomsråd, Vognporten, Ballerup Bibliotekerne, Hedegaven, Tapeten og Ballerup Kommune, der er gået sammen og har stablet ’Live på Dragebakken’ på benene.

Live på Dragebakken havde sin debut sidste år, men i år bliver det endnu større, vildere med både gengangere og nye navne på plakaten.

Masser af musik

Programmet er en bred vifte af mere eller mindre kendte navne fra den danske musikscene. Man kan glæde sig til at høre Pharfar, Kaka, Jonny Hefty & Jøden, Smeden, Hovedløs, Fatih og James, Fusion og 100 Gram.

Kaka2-copy

Der er strikket et rigtig spændende musikprogram sammen til Live på Dragebakken. Blandt andet kommer den unge dancehall-rapper Kaka forbi og giver et par numre.

Konferencier er Bean & Bacon som er to lokale musikere/komikere, som nok vil hive nogle overraskelser ud af ærmet.

Pauserne udfyldes af den lokale DJ Splittet, der nok skal sørge for at holde rytmen kørende.
Der er gratis entre til koncerterne, der foregår i det store grønne område syd for Sydbuen i Ballerup.

Det hele begynder klokken 15 og slutter igen klokken 20. Så tag en pose øl eller sodavand i den ene hånd og en kammerat i den anden og tag med til Live på Dragebakken.

I tilfælde af regnvejr, rykkes festen ind i Hedegårdshallen.

Læs mere om arrangementet på www.facebook.com/2750ung

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *