Svar på koncert-kritik
Debat Det er med stor interesse at vi har læst de to indlæg i bladet omhandlende koncerten i Ballerup Super Arena med Backstreet Boys.

Den ene artikel var en fin kritik af koncerten, den anden et mindre flatterende indlæg om mulighed for at indtage vand til koncerten.

Vi er glade for alle input og sætter stor pris på den store interesse der vises for Ballerup Super Arena. Vi bestræber os på at servicere vores kunder og gæster på bedst muligt måde og tager al input herom på en positiv måde. Da der i den pågældende artikel fremkommer nogle faktuelle unøjagtigheder vil vi gerne svare på kritikken.

10. juli var en af de varmeste dage i løbet af hele sommeren. Der var, fra morgenstunden, fokus på varmen i hallen og på de mennesker der fra kl. 08 om morgen begyndte at danne kø ved indgangene. Til dem i køerne blev der åbnet for toiletfaciliteter og vi var i løbende dialog med dem.

Da Parkeringsvagter ankom til Arenaen blev de udstyret med 25 l. vanddunke hvorfra der blev skænket vand til de ventende publikum. Der blev ligeledes åbnet en serveringsvogn på P-Pladsen så alle havde mulighed for at komme til drikkevarer. Dette tilbud var der rigtig mange der benyttede sig af.
I Arenaen blev der afholdt møde kl.15 mellem repræsentanter fra Backstreet Boys, deres teknisk ansvarlig manager, produktionschef fra firmaet Nordic og Keith Lemmon (Senior Projektleder for Ballerup Super Arena).

Mødet omhandlede mulighed for at gennemføre koncerten under de temperaturer der var i hallen, og de forholdsregler der så skulle iværksættes. Der blev valgt at se stort på teknisk krav til bl.a lysforhold og derfor blev koncerten gennemført med åbne vinduer, åbne tagvinduer og døre.

Det var vigtigt, at der ikke opstod pres på gulvet for de 3800 publikummer der havde købt billet dertil.

Serveringssteder på gulvet blev reduceret i forhold til de oprindelig planer og der blev skabt så meget plads som muligt på gulvet. I et forsøg på at kompensere for disse forhold, blev der solgt kildevand fra garderoben og security opfordrede folk til at drikke vand fra vandhanerne på toiletterne.

I Ballerup Super Arena er der altid adgang til siddepladser fra indgang 1 og ståpladser fra indgang syd. Det er, af bl. a. brandmæssig årsager, nødvendigt at adskille de siddende og stående publikummer. Der er godkendelser og regler for hvor mange tilskuere der må befinde sig i de forskellige områder, og de skal selvfølgelig overholdes. Der findes ingen hemmelige barer, men barer der servicerer det siddende publikum, og dem der servicerer de stående gæster.

I artiklen skriver Ulrich Wolf at der står 7-8000 mennesker på gulvet. Til koncerten var der solgt ca. 3800 ståpladser og 1700 siddepladser – i alt 5500 billetter. Det var ikke en succes med det barsystem der var i operation den aften og hele serveringsproblematikken er under videreudvikling til vores kommende koncerter hvor vi bl.a. håber at kunne indføre en højhastigheds elektrisk skænker til udskænkning af fadøl.

Det glæder os at koncerten blev gennemført til trods for de ekstreme forhold, og at de fleste koncertgæster havde, iflg. de forskellige anmeldelse af koncerten, en rigtig god musikalsk oplevelse. Endnu engang tak for al den input vi har modtaget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *