Spidserne er kommet til byen
spidserne_8.jpg
Klaus Rejnhold står i front for Dartklubben Spidserne, der holder til i kælderen under Hedeparken 141 Foto: Flemming Schiller
Dart Dartklubben Spidserne er flyttet til Hedeparken, hvor de er klar til en ny sæson med masser af sport og hygge for nye og gamle medlemmer.

Der er pustet nyt liv i dartklubben i Hedeparken. Den er nemlig fusioneret med den tidligere Amager-klub Spidserne, så der er kommet mange nye til i kælderlokalet under Hedeparken 141.

Se fotogalleri: På besøg hos Spidserne

Dartklubben har taget navnet Spidserne til sig og i ny styrket udgave er medlemmerne nu klar til en helt ny sæson i renoverede lokaler og med masser af planer for fremtiden.

»Vi er en førstedivisions klub, så vi er meget seriøse med det. Lige nu har vi to hold – første og andetholdet. Og vores målsætning er, at vi i løbet af to år vil være med i slutspillet,« siger Klaus Rejnhold, der er talsmand for klubben.

Han remser stolt op, at klubben allerede nu har en spiller i bruttotruppen på landsholdet og en sjællandsmester i stalden, så der er bestemt tale om seriøse sportsfolk – ikke bare bodega-hygge-spillere, som mange forbinder dart med.

»Mange mener, at øl og dart hænger sammen – og det kan det også sagtens. Men det behøver det ikke. Der må godt være plads til fest her i klubben. Men først spiller vi dart, så kan vi feste bagefter, hvis man har lyst til det,« siger Klaus Rejnhold og understreger:

»Det er ikke et værtshus, vi skal have lavet. Så må folk gå på Centerpubben eller et andet sted.«
Dartklubben Spidserne har åbent for træning mandag og torsdag aften klokken 18-23.

Plads til alle

Flere af medlemmerne fra Amagerklubben er fulgt med til Ballerup, men der er også kommet nye til, efter at Klaus Rejnhold har været rundt med sedler i nabolaget og reklameret lidt på facebook og forskellige dartsider på nettet. Men klubben vil meget gerne have endnu flere medlemmer.

»Vi vil gerne op på 30 medlemmer inden sæsonen slutter næste år. Og nu bor der jo sådan cirka 5000 ovenpå, så mon ikke det kan lade sig gøre,« griner han og peger på loftet.

Klubben holder til i kælderen i Hedeparken under nummer 141. Her har de henover sommeren fået sat lokalerne i stand, så der er blevet plads til otte baner, flere borde og stole samt en lille bar.

»Vi vil rigtig gerne vise den hygge og gode stemning, vi har fået bygget op hernede,« siger Klaus Rejnhold og understreger, at selv om der bliver gået seriøst til sporten i Spidserne, så er der også plads til alle hyggespillerne.

»Klubben er for alle – gammel som ung, mænd og kvinder, nybegyndere og øvede. Alle er velkomne,« siger han og tilføjer:

»Der er en høj grad af socialt samvær over sporten. Der bliver snakket om mange ting, når vi står og spiller, så man kan også sagtens være med bare for hyggens skyld.«

Interesserede kan besøge klubben, når den holder åbent hus lørdag den 6. september klokken 12. Her kan man få lov at prøve at kaste lidt pile og se, om det skulle være noget.

Man er også velkommen til årets første stævne i klubben, hvor andenholdet møder konkurrenterne fra Islev onsdag den 27. august.

Læs meget mere på hjemmesiden: www.spidserne.dk eller find ’Dartklubben Spidserne’ på facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *