Skovlunde giver den bygas
Skovlunde-fest.jpg
Det er et tilløbsstykke, når Skovlunde Byfest ruller afsted. På lørdag er der igen budt på til fest i Skovlunde Bypark. Foto: Arkivfoto
Fest Byfesten i Skovlunde Bypark i morgen lørdag den 16. august bliver et regulært brag.

Når weekenden indtager landet, så er der i hvert fald et sted, hvor det bliver ekstra sjovt, festligt og hyggeligt. Det er i Skovlunde, hvor Byparken lægger plads til årets byfest. Og det kommer ikke til at gå stille af.

Der åbnes klokken 13 med sildebord, livemusik og aktiviteter og herefter fortsætter festen helt frem til klokken 23 med en lang række aktiviteter og musik.

Klokken 14 holder ejendomsmægler, centerforeningsformand og lokal ildsjæl, Lizette Byrdal åbningstalen og festen er for alvor i gang.

Gode lopper

Der vil naturligvis være et loppemarked, hvor man kan finde gode tilbud på det, man ikke troede man manglede og for de legesyge er der sumobrydning på den sjove måde, hvor der skubbes og væltes, uden man slår sig, mens publikum griner.

Man kan opleve rollespil og være med, hvis man har lyst og for de mindste er der hoppeborg, dukketeater, ansigtsmaling og ponyridning i byparken.

Men der er meget mere på programmet. Fra byparkens friluftsscene kan man fra amfiteatret opleve Skovlunde Byteater med et uddrag af sommerforestillingen Askepop, man kan opleve linedance og Big band musik.

Klokken 16 udnævnes årets skovlundeborger og klokken 18 trækkes der lod i den store konkurrence, der har været husstandsomdelt i Skovlunde.

Masser af musik

Men der er også masser af musik i vente. På Folkescenen vil Elena Karva undeholde med egne numre, Steen Weldich med en række hits fra 60’erne og frem, og der vil være jazz og irsk folkemusik.

Rytmescenen åbner klokken 17 med en række unge bands som Astro Divine, Undertow, Artifact Collective, The NeoN FisH og Whskeyordnen, der byder på blandeded genrer.

Og selvfølgelig skal det hele akkompagneres med god mad og drikke som kan købes over hele festpladsen dagen og aftenen igennem.

Byfesten er arrangeret af en række frivillige fra Skovlunde Lokalråd, Lions Club, Fritidscenter Ellekilde, Skovlunde Frikirke og Vognporten og er støttet økonomisk af Ballerup Kommune og de lokale handlende samt overskuddet fra salg af øl og vand. Det betyder, at der er gratis entre til en hel dags fest i Skovlunde, der først takker af klokken 23.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *