Sæsonstart i Skovlunde Byteater
Teater I aften klokken 19 er der sæson-opstarts-møde i Skovlunde Kulturhus.

Som en del af kommunens sommerferieaktiviter gennemførte Skovlunde Byteater igen i år en teaterworkshop i dagene 7. til 9. august.

»Vi valgte i år at sætte fokus på de forskellige aspekter af teaterarbejdet. Børnene fik lov til at finde og prøve kostumer, de sminkede sig selv og hinanden og vi lavede selvfølgelig også en masse øvelser, hovedsageligt baseret på hvordan man bedst muligt bruger sin krop som værktøj til at lave en scene,« fortæller Villy Bærthelsen fra Skovlunde Byteater.

Ugen sluttede med en lille opvisning for forældre og søskende.

»Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi håber selvfølgelig på at se nogle af deltagerne til sæsonopstartsmødet, torsdag den 21. august i Skovlunde Kulturhus klokken 19,« siger Villy Bærtelsen

Skovlunde Byteater inviterer alle interesserede børn og voksne til mødet, hvor der blandt andet skal snakkes om årets juleforestilling ’Hvor er nissetrold’ samt et KAOS-projekt for de lidt ældre børn.

»Alle, som synes, at det kunne være spændende at optræde, eller tage del i andre aktiviteter, som knytter sig til gennemførelsen af teaterforestillinger – kostumesyning, kulisse- og regiarbejde m.m. skal være hjertelig velkommen,« tilføjer Villy Bærtelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *