Red Barnet mangler indsamlere
red-barnet-copy.jpg
I det sydlige Etiopien får 2-årige Tigabu sin første behandling af det næringsrige peanutpasta på en af Red Barnets sundhedscentre. Foto: Colin Crowley/Save the Children
Nødhjælp Søndag den 7. september går frivillige indsamlere på gaden til fordel for Red Barnet.

Men i Ballerup og Måløv mangler der stadig mange frivillige for at få dækket alle ruter i området.

»Lige nu har vi brug for 100 indsamlere i Ballerup og Måløv,« siger Anne D. Jakobsen, indsamlingsleder for Ballerup/Måløv og fortsætter:

»Det er ikke lykkedes os i Ballerup at nå op på dette antal indsamlere de foregående år, men jeg håber meget at 2014 bliver året hvor vi får fuld dækning på alle ruter.«

Sidste år var rekorden for en enkelt indsamler i Ballerup knap 3.000 kroner. Det er penge, der kan gøre en stor forskel i katastrofeområdet, hvor børnene altid er blandt de mest sårbare.

Anne D. Jakobsen håber at flere Ballerup-borgere har lyst til at melde sig som indsamlere og bruge to-tre timer af din søndag på gaderne i Ballerup eller Måløv – for derved at hjælpe børn i katastrofer.

»For alle der melder sig som indsamlere har vi endvidere en Facebook gruppe ”Red Barnet Ballerup – Landsindsamling”, hvor al relevant info deles med tilmeldte indsamlere,« tilføjer hun.

Man kan melde sig som indsamler til Red Barnets Landsindsamling på www.redbarnet.dk, sms TILMELD til 1277 eller ring på 80 24 25 26.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *