Rajko Lekic er ny angrebstræner i BSF
rajko.jpg
Rajko Lekic er ny angrebstræner for 1. senior, U17 og U19 i BSF. Han skal samtidig indgå i 1. seniortruppen som angriber. Foto: Privatfoto
Fodbold BSF er stolte af at have indgået en etårig aftale med den tidligere Superliga-spiller og målmager Rajko Lekic.

Han skal fungere som klubbens angrebstræner og samtidig indgå i 1. senior truppen som angriber.

»I BSF har den sportslige ledelse og bestyrelsen ambitioner om at bringe 1. senior hold tilbage til divisionsfodbold. Det har mange klubber i Danmarksserien, så nemt bliver det helt sikkert ikke,« siger formand René Andersen og fortsætter:

»Uden en stærk ungdomsafdeling vil det være et umuligt projekt. Så derfor har BSF ud over seniorafdelingen også stor fokus på ungdomsafdelingen, og har gjort alt for at rekruttere de bedste trænere til at løfte opgaven. Det er lykkedes, og vi ser meget lyst på de kommende år. Vi er sikre på, at vi vil udvikle endnu flere store talenter til gavn for HS1. Og forhåbentlig også så store talenter, at vi må slippe dem til klubber på øverste hylde.«

»Vi har samtidig i de seneste måneder arbejdet med at samle det stærkest mulige træner/leder team til 1. senior truppen, og med ansættelsen af angrebstræner Rajko Lekic, er det i vore øjne nu fuldendt,« tilføjer René Andersen.

Rajko Lekic startede sin karriere i Ballerup IF, og den 33-årige angriber vender dermed hjem – til stor glæde for både ham selv og klubben.

Han har spillet masser af Superligakampe for primært Silkeborg, og formået at blive kåret til både årets profil og topscorer i 1. division. Herudover blev det til tre ligalandskampe og en enkelt A-landskamp.

»Vi er derfor sikre på, at han som angrebstræner vil kunne inspirere og videregive sine mange erfaringer til klubbens angribere. Det bliver nemlig ikke kun angrebstræning for HS1, men også U17 og U19. Herudover vil der blive arrangeret angrebsskole i klubben to gange i løbet af året, hvor også alle ungdomsspillere og trænere kan deltage,« siger René Andersen, der også håber på stor støtte til første hjemmekamp i Gryden lørdag den 23. august klokken 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *