Politi uge 34
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Gaderøveri på Bydammen

Søndag den 17. august omkring klokken 05 blev et kærestepar på 37 og 43 år udsat for et røveri.

De blev overfaldet og fik stjålet nogle personlige ejendele på den lille græsplane bag Ballerup Kirke på Bydammen.

 

Bil kom i klemme

Mandag den 18. august klokken 15.13 skete et færdselsuheld på Ringvejen.

Der var to parter involveret: en lastbil og en personbil. Lastbilchaufføren var ved at skifte vognbane da han mistede kontrollen over køretøjet og kørte ind i personbilen.

Bilen snurrede rundt mellem vognbanerne og endte med at være klemt mellem lastbilen og helleanlægget.

I bilen var der to personer, som ikke kom til skade, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Pige på knallert kørt ned i Ballerup

Tirsdag den 19. august klokken 10.57 blev en 16-årig pige på knallert kørt ned af en personbil i krydset mellem Præstevænget og Vestbuen i Ballerup.

Bilen svingede til højre og overså pigen. De kørte sammen og politi og ambulance blev tilkaldt. Der skete materiel skade og den unge pige kom lettere til skade, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Butikstyv anholdt i Ballerup Centret

Onsdag den 20. august klokken 13.11 anmeldte personale fra en forretning i Ballerup Centret, at de tilbageholdt en butikstyv.

En 45-årig mand havde forsøgt at stjæle et salt- og pebersæt til en værdi af 1799,85 kroner. Han blev dog opdaget og da politiet kom frem sigtet for tyveri.

Det viste sig, at han lørdag den 16. august havde stjålet for 3999 kroner i en anden forretning i Ballerup Centret, så han blev også sigtet for dette – og erkendte begge tyverier, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Pølsevognsrøveri i Ballerup

Torsdag den 21. august klokken 23.15 blev en pølsevogn på Hold-an Vej røvet.

En 23-årig mand var ved at vaske op i pølsevognen, da en røver pludselig hoppede ind over disken. Med en kniv truede han sig til kontanter.

Røveren samarbejdede med en anden mand, som holdt og ventede på en mørk knallert. Sammen kørte de mod Ballerup Station og beskrives som:

A: Mand, 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en mørk jakke med en hætte trukket op over hovedet og mørk maskering (kun øjnene var synlige). Han talte engelsk og var bevæbnet med en kniv.

B: Mand, iført mørkt tøj og fører af knallerten.

 

Voldtægtsforsøg på Baltorpvej

Lørdag den 23. august klokken 04.55 blev en 34-årig kvinde overfaldet på Baltorpvej. Hun gik ved stisystemet tæt på Ballerup Station, da en ukendt mand overfaldt og forsøgte at voldtage hende.

Hun kæmpede imod og det lykkedes hende at få ham til at opgive.

Han gik fra stedet mod Ballerup station og beskrives som: Mand, sydeuropæisk (evt. tyrkisk) af udseende, 25-36 år, 170-180 cm høj og almindelig af bygning. Han var brun i huden, havde et lille hoved med ca. 1-2 cm langt hår som lå fladt. Han havde store brune øjne og var iført en blå jakke samt mørke bukser. Han havde en guldring på og talte dansk.

 

Knallertbrand i Skovlunde

Lørdag den 23. august klokken 23.41 fik politiet en anmeldelse om, at der var ild i knallert på Skovlunde Torv.

Politi og brandvæsen kørte til stedet, og branden blev slukket. Knallerten udbrændte og der skete materielle skader på to cykler.

Kort før brandens opståen blev en gruppe på seks mænd og en kvinde set forlade stedet. De var 16-20 år og en af dem var iført en gul vest. de gik fra stedet mod en tankstation ad Torvevej, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Hjælp politiet med opklaringen
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *