Politi uge 33
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Indbrud på skole

I perioden mellem mandag den 11. august klokken 15.30 og tirsdag den 12. august klokken 8 var der indbrud på en skole på Lautrupvang i Ballerup.

Et vindue var brudt op med koben og der var stjålet elektronik.

 

Bilist anholdt

Tirsdag den 12. august klokken 01.25 stoppede en politipatrulje rutinemæssigt en personbil på Ballerup Byvej.

Det viste sig at føreren overtrådte en del forhold: Han var spirituspåvirket, kørte uden førerret og på stjålne nummerplader.

Føreren, en 31-årig mand fra Kolding, blev anholdt, transporteret til Albertslund Politigård og sigtet for ovenstående, hvilket han erkendte, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Blotter i Ballerup

Torsdag den 14. august klokken 18.30 blev en 19-årig pige udsat for en ubehagelig episode på Høstbuen i Ballerup.

Pigen kom gående på stisystemet mod Vestbuen, da hun blev opmærksom på en mand, der cyklede langsomt bag hende. Hun trak ind til siden så han kunne komme forbi, men i stedet stoppede han op og blottede sig for hende.

Herefter drejede han ind ad en lille sti ved en børnehave mod et beboelseskvarter.

Han beskrives som: Dansk mand, 40-50 år og spinkel af bygning. Han havde kort lyst hår, var iført en orange T-shirt, løse træningsshorts og havde en computertaske over skulderen. Han cyklede på en herrecykel.

 

Efterlyser vidner til vold

En 16-årig pige anmeldte sig udsat for vold fredag den 15. august 2014 klokken 14.50 på en grussti på Baltorpvej overfor Aldi. Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner, som har set hændelsen.

 

Kørte påvirket i Ballerup

Lørdag den 16. august klokken 04.27 blev en bil rutinemæssigt standset i krydset ved Skolehaven og Nygårdsvej i Ballerup.

Det viste sig, at føreren af bilen, en 21-årig mand fra København, havde en for høj promille. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han erkendte forholdet.

 

Faldt i søvn i toget og fik stjålet taske

Lørdag den 16. august omkring klokken 04.40 anmeldte en mand, at han havde fået stjålet sin taske. Det var sket mens han var faldet i søvn i toget på en tur til Malmparken Station.

 

Spirituskørsel i Ballerup 

Søndag den 17. august omkring klokken 01.28 observerede en patrulje en person, som virkede påvirket, stige ind i en bil.

Betjentene henvendte sig til føreren af bilen, en 40-årig mand fra Ballerup, for at tage en alkometer-test. Den viste en for høj promille, så den 40-årige blev sigtet for spirituskørsel og kørt til Albertslund Politigård for at få taget en blodprøve. Den 40-årige nægter.

 

Tricktyve udgav sig for håndværkere

Søndag den 17. august klokken 8.30 blev det anmeldt, at der havde været tricktyveri på Baltorpvej i Ballerup.

En mand havde ringet på døren hos en 95-årig mand og sagt, at han var håndværker, der skulle tjekke utætte vandrør.

Kort efter kom endnu en mand ind i lejligheden. De forlod kort tid efter stedet, og da den 95-årige ville lukke døren så han yderligere tre kvinder, der stod foran døren.

Der blev umiddelbart ikke stjålet noget fra hjemmet, oplyser Københavns Vestegns Politi.

De to mænd beskrives således: A: Mand, omkring 30 år, ca. 170 cm og spinkel af bygning. Han havde mørkt hår og var iført mørkt arbejdstøj. Han var dansk af udseende og talte flydende dansk.

B: Mand, i 50´erne, ca. 175 cm og muskuløs af bygning. Han var iført mørkt tøj. Han var ligeledes dansk af udseende og talte flydende dansk.

 

Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *