Politi uge 32
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Panttyve anholdt i Ballerup Centret

Tirsdag den 5. august klokken 15.20 kontaktede personalet fra et supermarked i Ballerup Centret politiet og fortalte, at de tilbageholdt to tyve.

Politiet kørte til stedet, hvor der ventede dem to rumænske mænd på henholdsvis 20 og 28 år. De to havde forsøgt at stjæle tomme flasker til en værdi af 700 kroner, men blev opdaget og pågrebet af personale i centret,

De to mænd blev sigtet for tyveri. De erkendte begge og sagen blev afgjort med straksbøder, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Tricktyveriforsøg i Skovlunde

Torsdag den 7. august klokken 12.55 blev en 72-årig kvinde udsat for et forsøg på tricktyveri på Nørreskovvej i Skovlunde.

Den 72-årige kom cyklende, da en udenlandsk kvinde stoppe hende og spurgte om vej til Herlev Hospital. Herefter bad hun om lov til at låne hendes mobiltelefon. Den 72-årige afslog og her kom en mand til syne. Han ville veksle nogle penge, men her blev den 72-årige mistænksom og skyndte sig væk fra stedet.

Tricktyvene beskrives som:

A: Kvinde, udenlandsk af udseende, 25-30 år, ca. 160 cm høj og buttet. Hun var gylden i huden, havde sort hår sat op i en hestehale og en kjole med gult mønster på. Hun talte engelsk.

B: Mand, udenlandsk af udseende, 25-30 år, ca. 160 cm høj og lysere i huden end A. Han talte engelsk.

 

Hundelufter overfaldet

Torsdag den 7. august omkring klokken 18.30 blev en 59-årig kvinde overfaldet på Sortemosevej i Herlev.

Hun var ude og lufte sin hund, da en mand råbte til hende, at hun skulle flytte sig. Det gjorde hun, men han var åbenbart ikke tilfreds og blev voldelig overfor hende, hvilket resulterede i, at kvinden brækkede sit håndled, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Manden gik derefter fra stedet mod ”cowboybyen”. Han beskrives som: Dansk mand, 35-40 år, 175-180 cm høj og muskuløs af bygning. Han havde lyst kort hår og var iført en grøn T-shirt samt blå jeans. Han havde fråde om munden.

 

Knallertbrand i Ballerup

Søndag den 10. august klokken 00.31 fik politiet en anmeldelse om, at der var ild i en knallert på stisystemet ved Ballerup Idrætsby.

Politi og brandvæsen kørte til stedet og branden blev slukket. Der skete udelukkende materiel skade og brandårsagen er endnu ukendt, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Hjælp politiet med opklaringen
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *