Nu skal vi være digitale
Computer Borgerservice går i gang med en ekstra indsats for at få folk med på den digitale postkasse.

Der har længe været snakket om den 1. november, hvor alle danske borgere skal have en digital postkasse. Og igennem de seneste måneder har flere kampagner fra eksempelvis Ballerup Kommune, Seniorrådet, Ældre Sagen og mange andre ført til, at rigtig mange Ballerup-borgere er kommet på den digitale postkasse.

»Lige over 50 procent af kommunens borgere er tilmeldt den digitale postkasse. Det er faktisk ganske pænt på nuværende tidspunkt. Vi har indtil nu fritaget 2200 personer, primært ældre og handicappede fra at komme med. Og hvis det giver mening, så kan man naturligvis fritages. Men vores hovedbudskab er, at man skal have en digital postkasse,« siger Hanne Bahnsen, fra Borgerservice i Ballerup Kommune.

Men endnu flere skal på i de kommende måneder, og derfor går hun og hendes kolleger i gang med en kampagne, der bakker op om den landsdækkende kampagne, der i den kommende tid skal få flere til at melde sig til.

Hjælpen er nær

»Vi holder ekstraordinært åbent i Borgerservice på udvalgte dage i den kommende tid og vi tager på turne til plejecentrene i uge 40. Desuden får servicebussen en reklame på, hvor det fremgår, at man skal få meldt sig til. Der vil også være mange lokale arrangementer fra for eksempel Seniorrådet, Ældre Sagen og andre i den kommende tid, så folk husker det,« siger Hanne Bahnsen.

Der vil være ekstraordinært åbent i Borgerservice tirsdag den 26. august, tirsdag den 9. september, torsdag den 7. oktober og tirsdag den 21. oktober, alle dage klokken 16-19.
Her kan man få hjælp til at komme på og få svar på spørgsmål omkring digital postkasse. Man skal huske NemID og mobiltelefon.

Hvis man vil fritages fra digital postkasse, skal man huske sit sundhedskort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *