Nedtælling til Jonstrup Jazz Festival
jazz.jpg
Blandt de mange orkestre, der gæster Jonstrup Jazz Festival, er det festlige ’The London Philharmonic Skiffle Orchestra’ fra England. Foto: Pressefoto
Musik Der er gang i de sidste forberedelser til weekendens festival med swingende jazzmusik og aktiviteter for hele familien i Jonstrup.

I weekenden den 15., 16. og 17. august vil Jonstrup Jazz Festival skabe en sydende New Orleans stemning med et væld af musik og aktiviteter for alle aldre, og som der er tradition for byder festivalen på mange stærke navne fra den danske og udenlandske jazzscene.

Festivalen åbnes fredag klokken 18 af Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen, som vil byde velkommen til festivalen.

Zebrass står for åbningskoncerten. De spiller rå swingende New Orleans funk – både egne kompositioner og nyfortolkninger af gamle jazz og soul numre.

I løbet af weekenden indtager ni orkestre scenen. Blandt andre: John Fruit, Kenn Lending Blues Band, Wonderbra , Budapest Swing Jazz-Steps Band fra Ungarn og The London Philharmonic Skiffle Orchestra fra England.

Bobo Moreno, Bo Stief & Ole Kock Hansen afslutter festivalen søndag. Den spilleglade trio er lige så vellydende som den er simpel: vokal, piano, bas. Genremæssigt befinder de sig mellem det bedste fra pop, rythm&blues og jazz, med et sangvalg, der spænder over Hendrix, Lennon, Joni Mitchell og Cole Porter.

Masser af sjov for børn

Tom McEwan, Hugo Rasmussen og Jesper Løvdal vil tage børn og familier med på en musikalsk verdensomsejling. Fra Kina til Afrika med sjove fugle og slangetæmmere.

Men der er også et hav af andre aktiviteter for børn i alle aldre. Der er blandt andet hoppeborge, cirkusskole, Zumba og afrikanske trommer og dans.

Har man brug for en pause fra musikken, er der petanqueturnering, kunstudstilling og loppeboder at fordrive tiden med. Der er naturligvis også mad og drikke i lange baner i boderne rundt omkring på det gamle seminarium.

Arrangementerne er udendørs, men en stor del af området er overdækket med telte. Festivalen finder sted på Det Gamle Seminarium i Jonstrup, Jonstrupvangvej 150, 3500 Værløse.

Se det fulde program på www.jonstrup-jazz.dk eller facebook.com/JonstrupJazzFestival.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *