Måløv sejrede sikkert
BBK-MBpauseny-copy.jpg
Efter pauseteen kom Måløv ud som lyn og torden og scorede to mål på kun to minutter.
fodbold Lørdag eftermiddag var det tid til at få besvaret om Måløv BK kunne åbne sæsonen med to sejre i træk, da de skulle møde Bagsværd BK.

Til kampen havde MB to nye i startopstillingen. På venstrekanten havde Simon Martini overtaget fra Julian McFarlane, og på toppen var Dennis Klausen med i stedet for Dalibor Radivojsa.

Måløv startede fornuftigt ud, og der var i flere situationer optræk til store chancer for de hvidklædte Måløvdrenge. Midt i halvlegen var det rigtig tæt på, da energibundet Nikolaj Ovesen vælger den irrationelle løsning og hugger til kuglen fra 30 meter, den rammer han rigtig godt, men desværre preller bolden af på den ene opstander.

I halvlegen var der opmuntring og klare dessiner fra cheftræner Kim Wiborg, og som det var tilfældet i sidste uge, så kom Måløv ud til 2. halvleg med fornyet energi. Der skulle således kun gå to minutter før at MB var foran med to. Den første scoring var signeret af den tilbagevendte Simon Martini, som efter flot forarbejde af Vladimir Radivojsa dukker op ved bagerste stang, hvorfra han sætter bolden sikkert i kassen.

Allerede minuttet efter er oplægger Vladimir Radivojsa på spil igen, og denne gang er det ham selv som har sidste fod på, og han gør det til 2-0 efter 47 minutter.

De to hurtige scoringer knækkede hjemmeholdet, som på dagen ikke kom frem til mange chancer mod et stærkt organiseret Måløvhold. Efter 55 minutter får Måløv mulighed for at udbygge føringen med 50% da Magnus Victor ureglementeret bliver nedlagt i feltet. Fra 11-meter pletten skal Simon Martini forsøge at udbygge sin sæsontotal med 100%. Det mislykkes desværre, og stillingen forblev derfor 2-0.

Dette var også stillingen efter de sidste 35 minutter, og MB kunne derfor løfte armene efter sæsonens anden sejr, og makspoint efter de to første kampe – for første gang i fem år.

Efter kampen var der stor tilfredshed med spillet fra Kim Wiborgs side, og ved stemmeuddelingen var der selvfølgelig en enkelt spiller der skilte sig ud. Det var derfor ingen overraskelse at Vladimir Radivojsa tog sig af titlen som kampens spiller med ni stemmer.

Næste kamp er allerede på torsdag, hvor Lundtoftes 2. hold kommer på besøg på Måløv Stadion kl. 18.45.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *