LSF vandt 6-4 på Fyn
fodbold Søndag var Ledøje-Smørum en tur på Fyn, hvor de skulle møde Næsby.

Og forventningerne var høje efter den fantastiske pokalsejr over 2. divisionsholdet fra Rishøj i sidste uge.

Smørumdrengene lagde et højt pres på Rishøj fra start. Det ene flotte angreb rullede mod Næsbymålet efter det andet og forløsningen kom allerede i det 10. min. En bold blev jagtet og endte hos Christian Steen Jensen, som sendte bolden i hovedet på Marc Lind og så stod det 1-0.

Og det fortsatte. Det var ikke meget Næsbydrengene fik lov at låne bolden, og i det 22. min. blafrede netmaskerne igen. Ud af ingenting fik Marc Lind kæmpet sig til bolden, og fik sendt den i mål til en 2-0.

Så skulle der lige pustes ud og det betød, at Næsby kom mere med i kampen. Med enkle midler vandt de en bold – og så stod det 2-1. Kort efter blev det til 2-2.

I det 39. minut kæmpede Marc Lind om bolden og fik prikket bolden ud til Christian Steen Jensen, der tog et træk og sparkede i mål – til 3-2. Kort før pausen gjorde han det igen til 4-2.

I anden halvleg nåede kampen til 63. minut, før der igen skete noget. LSFs Benjamin Madsen sørgede for endnu et mål, 5-2.

Men kort efter blev en Næsby spiller spillet helt fri – og så stod det 5-3.

Benjamin Madsen kom på scoringstavlen igen i det 80. minut og så stod det 6-3. To minutter efter satte Næsby endnu et mål ind – og dermed endte kampen 6-4.

Næste kamp er på lørdag hjemme kl. 14.00 mod Ringsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *