Lokale triatleter imponerer ved sommerens stævner
Teresa-Heimann-flyver-lavt-på-cyklen-copy.jpg
Teresa Heimann fra Triton Tri fik en flot 6. plads ved Deloitte Øresund Triatlon. Foto: Privatfoto
Triatlon Sæsonen er i fuld gang og Triton Tris medlemmer leverer flotte resultater på stribe.

Sommerens første stævne var 5. juni på hjemmebane i East Kilbride Badet til Ballerup Triatlon, hvor TritonTri stillede med otte deltagere, som alle kørte hurtige tider og gjorde fantastisk reklame for klubben.

Til Deloitte Øresund Triatlon den 15. juni var kvinderne de dominerende på ½-Ironman distancen og Teresa Heimann kom ind i en fantomtid på 05:00:20, hvilket gav en imponerende 6. plads overall hos kvinderne.

Ulla Engell imponerede også med en tid på 05:51:36, der gav hende en flot 3. plads i hendes aldersgruppe.

Hos mændene lavede Søren Rønnelund ny personlig bedste tid med 05:12:07 – en forbedring på mere end 11 minutter. Morten Damm Sørensen leverede – på trods af ømhed, skrammer og kørende på en reservecykel efter et færdselsuheld tidligere på ugen – en fin tid med 06:01:26.

I Århus kørte Mads Nielsen og Bent Bjørklund også den 15. juni, og igen blev der leveret imponerende tider. Begge kørte Ironman 70.3 Århus som opvarmning til årets store mål sidst i august – KMD Ironman Copenhagen – som er den fulde Ironman distance på 3,8km svøm, 180km cykling og til sidst 42,2km løb.

Med tiderne 05:15:55 og 07:08:54 tegner det lovende til den 24. august, hvor der er stor triatlon fest i København.

Til stævnet Tri over Gudhjem på Bornholm var TritonTri også repræsenteret af Tonny Simonsen, som på trods af styrt på cyklen kom igennem de 950m svøm, 45km cykling og 10,5km løb i en flot tid på 03:28:47.

På Amager var Tony Sinding i ilden den 3. august til stævnet CPH:Triathlon. Han led hele vejen under den ekstreme sol og varme, men leverede alligevel en super tid på 05:38:00, der var nok til en fin 21. plads i hans aldersgruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *