Lokale dansere til VM i hiphop
Dancing-Team-small-group-2014foto-copy.jpg
DancingTeams ’small group’ klar til VM. Fra venstre bagerst: Celina Drenck, Caroline Frydenlund, Emilie Hyldgaard, Malene Olsen og Renee Frandsen. Forrest: Simone Grønhøj og Julia Holch
dans Den lokale danseskole DancingTeam i Ballerup har fået udtaget flere dygtige dansere, der skal repræsentere Danmark ved verdensmesterskaberne i hiphopn, som foregår i Bochum Tyskland fra 24. til 28. september.

»Vi glæder os, og jeg er rigtig stolt af at få udtaget så mange,« siger Lone Lindgreen, der driver danseskolen.

I børn solo har DancingTeam Oliver Weibel, i junior: Magnus Helt og i voksen: Pernille Liisberg, Simone Grønhøj og Carina Kristoffersen – her har DancingTeam tre af de i alt fem pladser.

»Pernille Liisberg vandt bronze til EM i Italien i juli, så vi har store forventninger til hende,« tilføjer Lone Lindgreen.

I duo voksen er det Pernille Liisberg og Emilie Hyldgaard, mens small group udgøres af Celina Drenck, Caroline Frydenlund, Emilie Hyldgaard, Malene Olsen, Renee Frandsen, Simone Grønhøj og Julia Holch.

»DancingTeam har siden år 2000 haft dansere til EM og VM, vi har igennem årene haft mange flotte resultater, der også har omfattet verdensmestre og europamester, så hiphop har været vores stærke side i rigtig mange år,« fortæller Lone Lindgreen, der i år går ind i sin 30. sæson med danseskole i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *