Konservatives uansvarlighed – du betaler
Debat De konservative har tradition for at vælge uansvarlige ledere, som sviner med skatteborgernes penge.

Alligevel ser vi at de konservative lokalt forsvarer dem med i indlæg i lokalavisen. Senest med Martin Jonassen (C) forherligelse af Bent Bengtsen for nogle måneder siden som Danmarks mand i EU bla.bla.

Martin Jonassen (C) er ellers ikke tilbageholdende med moralske formaninger til skoleforældre med opfordring til selvdisciplin og selvkritik. Heller ikke Karsten Krigel (C) har vist sig mand for selvkritik ved valg af ny formand, men forsætter blot med konservativ tomgang uden indhold.
Desværre er borgerne i Ballerup langt fra færdige med at betale regningerne for tidligere konservative formænds politiske skandaler: Beskatning af Nordsøolien, Boligboblen, Bankpakke 2, Irakkrigen mv. Hvis deres nye formand får så kort politisk levetid som muligt, kan vi være med til at forbedre vores egen økonomiske fremtid.

Søren Pape sørgede for ulovlig millionstøtte til den økonomisk trængte professionelle fodboldklub Viborg FF. Finder de konservative eller skatteborgerne i Ballerup det er i orden, hvis kommunalbestyrelsen pålagde borgerne at betale 3 mio. kr. mere for vandafledning, for at støttet den lokale fodboldklub.
I Farum var Brixtofte (V) asociale politik ulovlig, men førte til at Ballerup kommune fik regning for at afhjælpe Farums kommunes gæld. Er den betalt Jonassen og Kriegel?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *