Konservativ tomgang
Debat Mens det konservative Folkeparti med sjælden konsekvens fortsætter sin march ned under spærregrænsen, demonstrerer den nye konservative partiformand sit kendskab til politik ved at udtale:

»Når et stalinistisk-kommunistisk parti som Enhedslisten er større end Det Konservative Folkeparti, så er der saftsuseme noget galt i staten Danmark«.

Ak ja. Når de konservative håndplukker en formand, der ser stalinister i den fredelige Enhedsliste, så er der saftsuseme noget galt i det parti.

Men som Politiken skriver, er det efterhånden mere end en tredjedel af partiets folketingsmedlemmer, der har prøvet at være formand. Det gik ikke så godt for nogen af dem.

Så det er forståeligt., at man vælger en ny mand langt fra Christiansborg. Men det hjælper nok heller ikke så meget. At se på de konservative, er som at se den sidste dronte ligge og stirre ud over det indiske ocean.

Hvis partiet skal have en fremtid, skal det måske se i øjnene, at velfærdsstaten nu er det bestående og partiet derfor logisk set skal kæmpe mod alle forsøg på at opløse den bestående velfærdsstat. Det ville være konsekvent og moderne konservatisme.

2 kommentarer om “Konservativ tomgang”

 1. Martin Edens siger:

  Jørgen Flyr,

  jeg er ikke konservativ og har aldrig været det, men jeg undrer mig over hvilken relevans dette indlæg har for Ballerup kommunes beboere, medmindre du mener formanden for Ballerup kommunes Konservative vælgerforening. For hvis dette ikke er tilfældet, så havde det måske nok ramt sit publikum bedre på en af debatsiderne for et landsdækkende medie.

  mvh
  Martin

 2. Karsten Kriegel siger:

  Det virker useriøst, at Jørgen Flyr påstår, at han har mere forstand på konservativ politik, end vi selv har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *