Klima klar med ’Grevindens Forbandelse’
Klima-Grevindens-Forbandelse-Amrikanerne-copy.jpg
De skøre amerikanske turister er blot nogle af de mange sjove og uhyggelige figurer, man kan møde i Klimas musical ’Grevindens Forbandelse’ Foto: Mikal Schlosser
Musical Lørdag den 23. er teatergruppen Klima klar til at invitere publikum indenfor i salen på Kasperskolen til en rigtig gyser fyldt med masser af sange og sjov.

En skoleklasse er på lejrskole ude midt i en skov. I klassen går både de seje og de mindre seje, dem der helst bare vil til håndbold, dem der er ret nørdet og mest interesserer sig for sommerfugle og så går der Lotte S. Lotte S har ikke mange venner i klassen og denne første dag på lejrskolen fejrer hun sin 11 års fødselsdag – helt alene.

Klima-Grevindens-Forbandelse-Grevinden-copy

Lejren får besøg af entreprenøren Hr. Holmblad-Madsen og hans tre arbejdsmænd, naturvejlederne fra kommunen og de skøre amerikanske turister. Alle har de retning mod det gamle slot, der ligger midt inde i skoven. Børnene bliver nysgerrige og følger efter og så tager handlingen fart.

På slottet bor nemlig den gamle butler og Fru Klam. De vogter over slottets hemmelighed – en forbandelse der hviler over den gamle grevinde.

Hvorfor er butleren mon så interesseret i børnene og især Lotte S? Hvem er personerne på malerierne? Hvorfor er Hr. Holmblad-Madsen så interesseret i slottet. Hvor gemmer grevinden sig og hvor er lærerne, når man har allermest brug for dem?

Klima-Grevindens-Forbandelse-Malerierne-sammen-copy

Det er en sand gyser for børn og barnlige sjæle – fyldt med gysersange, danse, flotte kostumer og humor.

Jacob Kragh har skrevet stykket og de mange dejlige sange. Maria Kragh og Morten Uhrbrand Sørensen har instrueret og Nanna Ankjærgaard-Andersen har koreograferet de flotte danse.

Tid og sted

Musicalen spiller i teatersalen på Kasperskolen, Baltorpvej 18 i Ballerup. Musicalen kan være lidt uhyggelig, så det er en god idé at have en voksen at holde i hånden. Den anbefales fra 6 år.Efter forestillingen vil alle skuespillere komme ud og hilse på publikum.

Spilledatoer:

Lørdag d. 23. august kl. 16.00

Søndag d. 24. august kl. 16.00

Fredag d. 29. august kl. 18.30

Lørdag d. 30. august kl. 16.00

Søndag d. 31. august kl. 14.00

Billetter sælges på Klimas hjemmeside: www.teatergruppenklima.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *