Is på en ny måde
Yoggi-Berry-1.jpg
Forretningsnyt De fleste kan genkende, at tå lyst til noget lækkert. Især i sommervarmen, er det dejligt at få for eksempel en is til at køle ganen.

Men der findes et farvestrålende og fedtfattigt alternativ, der tilmed er blevet rigtig populært.
Det er Frozen Youghurt og det kan man nu få i et stort udvalg i butikken Yoggie & Berry på første sal i Ballerup Centret.

Den populære butik, der oprindeligt er et amerikanskkoncept, er åbnet af Sinan, der sælger en lang række forskellige slags frosset yoghurt, der smager og virker som is, men er endnu friskere og endda sundere, ifølge ejeren.

»Det er fedtfattigt og har færre kalorier end almindelig is. Men det smager også friskere og vi har rigtig mange smagsvarianter. Og så kan man selv bestemme sin smag og hvor meget man vil have, fordi man kan blande smagene sammen. Det betyder også, at man selv kan bestemme sin pris. Og så er der 50 forskellige toppings som tilbehør,« siger Sinan, som også har is to go og som leverer til fester og fødselsdage. Tilmed kan man få stempler, så når man har købt ti is, får man en gratis.

Sinan har i forvejen en lignende butik i Lyngby og han har fået en god start i Ballerup.

»Vi har mange kunder og det har været godt vejr, og det er jo kun godt. Jeg kunne klart se muligheder i at åbne i Ballerup Centret, der ligger tæt på mange ting. Mange bruger centret og de har taget godt imod os,« siger han.

Butikken har åben hver dag fra 10-21, men klokken 12-21 om søndagen.

Yoggi-&-Berry-2

Masser af farver og smag. Sådan kan en portion Frozen Youghurt se ud fra Yoggie & Berry i Ballerup Centret. Foto: Alan Klestrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *