Idrætten åbner dørene
Idræt Måløv Idrætsforening holder åbent hus på tirsdag den 19. august.

En lang række sportsgrene som f.eks gymnastik, svømning, dans, spinning, zumba, yoga og Parkour er bare nogle af de mange idrætsaktiviteter, som man kan gå til i Måløv Idrætsforening (MIF) efter sommerferien.

Og hvis man gerne vil have et lille kig på, hvad det egentlig er for noget, så holder MIF åbent hus i Måløv ny hal, tirsdag den 19. august fra klokken 17-20. her vil en række af MIF’s ledere og instruktører være til stede, så man kan få en snak om de forskellige hold og hvilket hold, der passer, hvordan man skal melde sig til og alt det andet.

Man kan også få en prøvetime på dagen, hvis man er frisk på at få lidt sved på panden og en tur i maskinrummet. Man vil naturligvis kunne melde sig til på denne aften og der vil endda blive trukket lod om en præmie mellem alle, der tilmelder sig. Der vil kunne købes lidt godt til ganen i cafeen.

Sæsonen begynder den 1. september med over 45 børnehold og mere end 25 voksenhold, der er hold for alle og der trænes på alle ugens dage fordelt på Måløv Idrætspark, Brydegården, Østerhøj Skole og Måløv Skole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *