Guld, sølv og bronze ved DM
1-Frederik-nr.-3-copy.jpg
Frederik Thomsen gjorde comeback på 100 meteren, hvor han kom i mål som nummer tre.
Odense var vært for de danske mesterskaber 2014, hvor Ballerup Atletik Klub stillede med seks deltagere - og kunne tage hjem med medaljer af både guld, søv og bronze.

Guld tog Birgit Klaproth i 3000 meter kapgang i den lidt beskedne tid på 22.57,73 min.
»Det var rigtigt varmt og der var en kraftig modvind på opløbssiden, hvad der gjorde det lidt besværligt for alle at løbe generelt,« forklarer Ulrich Engmark fra klubben.

I stangspring satte Andreas Rønning årsbedste med 4.85 meter og tog dermed sølvmedalje.
»Noget tyder på at Andreas er ved at finde storformen igen efter en længere tids pause fra atletikken,« siger Ulrich Engmark og fortsætter:
»100 meteren blev der set frem til, fordi Frederik Thomsen er vendt tilbage efter en lang tids skadespause næste to år, ja han har faktisk ikke løbet siden han blev dansk mester i 2012, så der var set frem til et comeback og man må sige at det gik meget bedre, end Frederik selv havde drømt om, en flot tredje plads med tiden 11,06 sek. Her skal der siges at der også modvind.«

Hos pigerne var der også deltagelse ved Caroline Ranners i stangspring og det blev til en femteplads med 3,05 meter.

En enkelt løber deltog ved disse mesterskaber i 3000 meter forhindringsløb. Christoffer Madsen gennemførte i tiden 10.04.83 min.
»Selvom det var hans bedste løb nogen sinde, ærgrede Christoffer sig alligevel, da han havde trænet og løbet efter en tid lige under 10 min.,« siger Ulrich Engmark.

Sidste mand i ilden var Kristian Ipsen, han deltog i finalen på 110 meter hæk og det blev til en tid på 16,97 sek. hvilket kun er et par et hundrededele fra sin personlige rekord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *