Golfdamerne går efter VM-medalje
Emilypedersen_smørum-golfklub-copy.jpg
Emily Pedersen (foto) og klubkammeraterne Caroline Nistrup og Nanna Madsen tager turen til Japan i næste måned for at kæmpe om medaljerne ved World Amateur Team Championships.
Danmark stiller med stærkeste dameopstilling ved World Amateur Team Championships, som spilles fra 3. til 14. september i Karuizawa, Japan.

Landstræner, David Dickmeiss, udtog i dag Nanna Koerstz Madsen, Emily Kristine Pedersen og Caroline Nistrup alle fra Smørum Golfklub til at repræsentere Danmark.

De tre udtagne er netop hjemvendt fra EM i Estland, hvor alle formåede at slutte i top 15, og hvor det blev til en imponerende flot fjerdeplads til Nanna K. Madsen.
»Jeg var ikke i tvivl om, hvem der skulle udtages til dette hold. Alle tre spillere har leveret stærke præstationer og har den internationale erfaring, der skal til for at spille op mod de bedste golfnationer i verden,« siger landstræner David Dickmeiss.

»Nanna kommer med en god portion selvtillid fra EM, hvor hun var blot to slag fra en bronzemedalje. Caroline har spillet en flot sæson, både i USA for hendes collegehold og ikke mindst til EM, hvor hun slutter på en 9. plads. Emily har bare fortsat det imponerende spil fra sidste år. Med en tredjeplads i German Girls, en sejr i Ladies British Amateur og 12. plads på WAGR vidner det om, at hun er klar til VM,« fortæller landstræneren og tilføjer:

»Vi skal have styr på vores mentale aftaler og fokusere på vores eget solide spil. Men kan pigerne spille op til deres bedste og finde styrken, så kan vi sagtens spille med om medaljer.«
»Målsætningen, som er afstemt med Team Danmark forud for sæsonen, er en medalje og et acceptabelt resultat er en top 12-placering.Med det erfarne og stærke hold vi sender afsted i år, er der en god mulighed for at tangere eller slå det hidtil bedste VM resultat for damer, som er en 5. plads i Berlin 2000,« supplerer eliteansvarlig Claus Mølholm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *