Fremragende sæsonstart for Måløv Boldklub
Måløv-Boldklub-Hero1.jpg
Vladimir Radivojsa havde mange store chancer i kampen, men fik kun scoret et enkelt mål. Foto: Privatfoto
Fodbold Henover sommeren er der kommet ny mand med det overordnede ansvar for Måløvs 1. Senior, han er dog ikke er ukendt i i klubben, da det er sportschef Kim Wiborg der har fået ansvaret.

I kampens indledning var det to hold som lige skulle føle hinanden på tænderne, og Gladsaxeholdet spillede både med tro og evner, og det unge hold, som er en blanding af forårets U19 Mesterrækkehold, krydret med et par rutinerede spillere, gjorde en god figur, og lod sig bestemt ikke overliste af MB.

Der skulle dog kun gå 18 minutter før udeholdet faldt i. Dalibor Radivojsa kastede indkast, og inde foran dukkede den altid farlige viceanfører Christian Sommmer op, og underligt ugeneret headede han bolden over i modsatte side af målet. Stillingen holdt dog til halvlegen, på trods af flere store muligheder til MB.

Til at beskrive 2. halvleg kunne man passende finde samtlige positive fodboldfloskler frem til at beskrive Måløvs indsats, men beskrevet med blot et enkelt ord var den simpelthen bare fejlfri.

Det må være mange år siden at man har set en fodboldkamp på Måløv Stadion, hvor der blev begået så få fejl som det var tilfældet. Hvis man, blot for at undgå alt for meget navlepilleri, skal finde et punkt der kan forbedres, så må det være effektiviteten, men den kom der også hul på til sidst.

Der var blot spillet 10 minutter af 2. halvleg da MB-spillerne indfriede Kim Wiborgs krav om flere mål. Sidste års topscorer Kim Finch Andersen var røget på toppen, og herfra spillede han venstreback Nicklas Lind fri, og fra 17-18 meter sender han bolden ind i modsatte sidenet fra en 45 graders vinkel. 2-0.

Ca. 25 minutter efter 2-0-målet fik Måløv lukket kampen endegyldigt, da Nikolaj Ovesen lægger en bold til bagerste område i feltet, hvor Christian Sommer er at finde, han sender den ind foran målet til Vladimir Radivojsa som sender den over Heros målmand.

Måløv var i kontrol nu, og fra sidelinjen dikterede Kim Wiborg fokus og en scoring til 4-0. Som sagt, så gjort. Indskiftede Jonathan Ude Jørgensen viste stort overblik, og holdt først godt fat i bolden, hvorefter han sendte raketten Kim Finch Andersen afsted i det helt rette øjeblik. Han ledte efter afleveringsmuligheder inde foran, men valgte i sidste ende at aflsutte selv. Det var klogt, og Kim Finch Andersen fik genåbnet sin allerede bugnende målkonto via en scoring der lige måtte en tur forbi indersiden af stolpen inden den gik i mål.

Kim Finch Andersen og Jonathan Ude Jørgensen var dog ikke helt færdige. Denne gang sender Kim Finch Andesrnse bolden videre med hovedet, og herefter runder Jonathan Ude Jørgensen først en forsvarsspiller, hvorefter han fra en spids vinkel finter keeperen til at tro at han vil spille på tværs, men i stedet lægger bolden ind i målet med en hård inderside.

Næste kampe er på lørdag, ude mod Bagsværd BK kl. 16.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *