Fortjent sejr til BSF
fodbold  BSF er fortsat ubesejret under cheftræner Michael Bo Nielsen og ass. træner Bo Holdens ledelse efter en yderst fortjent om end for lille sejr over nedrykkerne fra 2. div. Skjold Birkerød.

Der var til dagens kamp ændret på en enkelt plads i startopstillingen, da Mads Simoni umiddelbart inden kampstart blev bortført til sin egen polterabend, hvilket gav plads til Alexander Petersen i startopstillingen.

Det var tydeligt at de to hold havde stor respekt for hinanden og det meste at 1. halvleg foregik omkring midterlinjen uden de store målchancer til nogen af holdene, men med blot 1. min. til pause opfangede Jonas Zederkorpff en bold midt på Birkerøds banehalvdel, hvorefter han afleverede til Rajko Lekic, som tog et enkelt træk ind i banen og afsluttede udenfor feltet med et skruet skud mod bagerste stolpe og så stod det 1-0 til BSF lige inden pausen.

I hele 2. halvleg var der kun et hold på banen og det var BSF, som satte Birkerød under et voldsomt pres og det meste af spillet foregik på Birkerøds banehalvdel. BSF havde flere muligheder for at bringe sig yderligere foran, men der manglede noget skarphed foran mål. I dagens kamp var det dejligt at se, at BSF fra start til slut stod rigtigt fornuftigt i kæderne og midtbanen med især Jonas Zederkorpff arbejdede forbilledligt.

Der var også god bevægelse hos angriberne, som konstant skiftede plads, hvilket ikke gjorde det nemmere for Birkerøds forsvar. Mikkel Andersen afløste Sebastian Avanzini og han skulle blot bruge 1 min. efter sin indskiftning, så serverede han bolden på et sølvfad for Emil Thomsen, som havde et yderst kvalificeret skud på mål, som målmanden desværre klarede i fin stil. I slutfasen havde Emil Tidemand nogle fine overlap på højrekanten, hvor han kom til baglinjen og fik slået nogle knaldhårde og flade indlæg, som med lidt held havde udbygget sejren. Alt i alt en yderst fortjent sejr til hjemmeholdet over Birkerød, som ikke havde et eneste skud på mål i hele 2. halvleg.

Dejligt at holdet leverede en fin indsats foran hele 240 tilskuere i Gryden, som forhåbentligt også er på plads til næste hjemmekamp den 6. sep. kl. 15.15 (bemærk at der spilles kl. 15.15 og ikke som vanligt kl. 13.00) mod NB Bornholm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *