Føtex i Lautrupcentret fik hæder
Føtex-copy.jpg
De glade medarbejdere fra Føtex i Lautrupcentret foran den mobile pølsevogn, der serverede hotdogs som akkompagnement til hæderen som Årstidens Varehus. Foto: Privatfoto
Forretningsnyt Det var en flok glade medarbejdere i Føtex i Lautrupcentret, der forleden fik besøg af den rullende pølsevogn og samtidig kunne krydre besøget med en vandrepokal.

Hæderen skyldtes, at Føtex i Lautrupcentret blev kåret som årstidens varehus. Det er en intern konkurrence, hvor man spørger kunderne om deres samlede indkøbsoplevelse, deres syn på vigtige områder som frugt & grønt og kød, niveauet af udsolgte varer og ventetiden ved kassen.

Fire gange om året kårer Føtex Årstidens Varehus og der kåres et varehus i hver landsdel.
I hvert varehus spørges mellem 150 og 200 tilfældige kunder om deres holdning til varehuset og der indgår også et besøg af en »hemmelig kunde«, som bedømmer varehusene på samme kriterier.

Denne gang blev det altså Føtex i Lautrupcentret der vandt, og derfor var der glade miner blandt medarbejderne fredag.

Varehuschef Kasper Mellerkær er også stolt over titlen.

»Det er vigtigt for os, at kunderne har valgt os og det viser, at det betaler sig at gøre sig umage, som alle vores medarbejdere gør, hver dag,« siger varehuschefen.

Udover pølsevogn og vandrepokal får varehuset et lod til årskonkurrencen, hvor et Føtex varehus kåres som årets absolut bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *