Flot Ballerup OK løb i Midgårdsormen
orienteringsløb Søndag fandt det traditionsrige orienteringsløb Midgårdsormen sted, denne gang i Rude Skov.

For aldersklasserne H21-39 og D21 er Midgårdsormen et stafetløb for mixhold på ti løbere. Løbet starter allerede kl. 3 natten til søndag, og da de lyse nætter er slut og natten sort, må de første løbere orientere sig med natlampe for at finde vej.

Hele 22 hold fordelt på 16 klubber stillede til start i de nævnte klasser. De fleste af landets stærkeste klubber var med, og adskillige eliteløbere var klar til at kæmpe for sejr til deres hold, heraf hele 18 landsholdsløbere, hvoraf fem er verdensklasseløbere med et utal af VM og EM medajler bag sig, især som juniorer.

Ballerup OK skulle kæmpe med i dette særdeles skrappe selskab. Som ventet stod kampen om sejr længe mellem to af Danmarks stærkeste klubber. OK Pan fra Århus lå længe til sejr, men på syvende tur kæmper Tisvilde Hegn OK sig foran og holder under stor spænding og dramatik føringen til mål efter mere end syv timers løb. Hvilken skuffelse for OK Pan!

Ved redaktionens slutning forelå de endelige resultater endnu ikke, men alt tyder på en imponerende sjette plads til et på dagen stærkt løbende Ballerup OK hold. En klar forbedring af sidste års slutplacering som nummer ti – og vidne om stort overskud, da hele syv løbere på holdet deltog i DM dagen forinden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *