Fem medaljer ved DM
DM-2014-copy1.jpg
Traditionen tro tog Tritons elitesvømmere medaljer hjem i både senior- og juniorrækkerne ved DM på langbane, som i år blev afholdt i Odense med deltagelse af de bedste eliteklubber i toppen af dansk svømning.

Det blev til en flot guldmedalje i juniorrækken, hvor 14-årige Katrine B. Hansen sikrede klubben et juniormesterskab på 200 m medley.

Emma Lyngby Larsen hentede også en medalje hjem med en flot tredjeplads på 400 m medley.
I seniorrækken blev det til en fornem sølvmedalje hentet hjem af Maja Nielsen, som tidligere og ved flere lejligheder har været udtaget til det danske juniorlandshold og formentligt kan se frem til en kommende udtagelse til seniorlandsholdet.

I holdkonkurrencerne gjorde Triton også en flot figur og opnåede således en flot tredjeplads i holdkonkurrence for damer i disciplinen 4x100m medley, hvor metallet blev svømmet hjem af Stine Raaby Jensen, Anna Puggaard, Katrine B. Hansen og Maja Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *