En perfekt spejdersommer
Spejdere-1.jpg
De gæve piger fra spejdergruppen i Ballerup havde en forrygende sommerlejr med masser af aktiviteter, samvær og ikke mindst - godt vejr. Foto: Privatfoto
Lejrtur Det kan ikke blive meget bedre, når man er på sommerlejr, hvor alle er glade, klar på, at der skal ske noget og vejret samtidig er bragende flot.

Det var de ideelle betingelser for de grønne pigespejdere i Ballerup, der var på sommerlejr i uge 31 i Egemose Centret ved Ganløse.S ammen med 250 andre pigespejdere var de på en uges lejr med høj sol og god stemning.

På lejren prøver pigerne kræfter med fysiske aktiviteter som træklatring, bygning af svævebane og ikke mindst pionering med rafter og tovværk. Men der er også plads til de mere intellektuelt orienterede aktiviteter som Lille Nørd, Store Nørd, tinstøbning og vandreture med gps, alts ammen noget, der giver kendskab til naturen og fysikkens verden.

Spejdere-2

Ikke mindst var der plads til sociale aktiviteter som samarbejde og interaktion med mennesker, der er forskellige. Og om aftenen bliver maden tilberedt over bål, og alle hjælper til og sover i telt bagefter.

Mere selvtillid

Målet med at være spejder er, at lære om naturen og om sig selv og sine egen styrker og svagheder. Det giver et skud til selvtilliden at være væk fra forældrene, få vist tillid og få ansvar.

Alle havde en god tur, der tilmed kunne krydres med det flotte vejr.

Spejdere-3-copy

Ballerup Gruppen er begyndt igen efter sommerferien og der holdes åbent hus mandag den 18. august klokken 18.30 til klokken 20. Her er alle piger fra 1. klasse velkomne til at kigge forbi og være med tl en række sjove aktiviteter som kastemaskiner, styrkeprøver, skøre lege og hygge omkring bålet. Det hele finder sted i spejderhuset Bivahu, Bispevangen 1A i Ballerup og man kan læse mere på www.bivahu.info

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *