Det flaskede sig for Hjortespring
Golf Den blev en god weekend for Hjortespring Golfklub i Danmarksserien.

Dame 2 havde allerede inden weekendens ene kamp sikret sig puljesejren, men dette forhindrede dem ikke i at vinde den sidste kamp 9-0 på hjemmebane over Hørsholm og dermed gå ubesejret igennem.

Dame 1 kunne med en sejr lørdag på hjemmebane over Odense også sikre sig puljesejren. De kom godt fra start med føring på 4-0 efter foursomes. Efter frokosten viste de klasse og vandt samlet 8-4 og dermed var pulje sejren i hus. Søndag måtte de en tur til Fredericia og kunne køre hjem med en sejr på 10-2.

Som puljevindere skal begge dame hold spille om oprykning i weekenden den 6. og 7. september. Dame 2 skal til Korsør og se om de kan sikre sig en plads i 2. division. Dame 1 skal til Århus og spille om en plads i landets bedste række, Elitedivisionen.

Herrerne

Herre 3 blev toere i deres pulje efter et nederlag på 2-12 lørdag på udebane mod Dragør. Søndag sluttede de sæsonen godt af med en sejr på 13-1 over Ledreborg på hjemmebane.

Herre 2 blev også nummer to i deres pulje efter to sejre, lørdag blev det 9-5 over Simons og søndag 8-6 over Værebro – begge på hjemmebane.

Herre 1 havde kniven for struben og skulle sikre mindst to point i weekenden samtidig med at nærmeste konkurrent Harekær ingen point fik. Hvis ikke dette lykkedes ville alle tre herrehold rykke en division ned.

Lørdag tabte de 5-13 hjemme til Fredensborg – men heldigvis tabte Harekær også 4-14 ude til Dragør. Søndag var der dermed lagt op til en skæbnekamp på udebane mod netop Harekær.

»Efter formiddagens foursomes var de bagud med 2-4, men havde en god tro på eftermiddagens singler. Det blev en spændende og nervepirrende eftermiddag hvor mindst otte point skulle spilles i hus. Drengene gjorde et fantastisk stykke arbejde og sikrede en 12-6 sejr og forbliver dermed i 2. division og sikrer dermed også at Herre 2 og 3 forbliver i hhv. 3. og 4. division,« fortæller Morten Berg fra klubbens eliteudvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *