De danser mod cancer i Måløv
dans.jpg
Dans med i Østerhøjhallen på lørdag. Foto: Colourbox
Indsamling Lørdag den 30. august har foreningen Cancerramte Børn arrangeret en stor landsdækkende indsamling.

42 steder i landet er der arrangeret ’Danser mod Cancer’, hvor frivillige instruktører sætter gang i Zumba-rytmerne sammen med de forhåbentlig mange deltagere, der køber billet til indsamlings-arrangementet.

Et af de 42 steder er Østerhøjhallen på Klakkebjerg 4 i Måløv, hvor seks instruktører sørger for både opvarmning, Zumba og udstrækning. Arrangementet er for både børn og voksne – man kan være med til at danse i det omfang, man orker.

Det begynder klokken 12, hvor dørene åbnes, og der er mulighed for at købe mad og drikke samt lodder i det store lotteri.

Klokken 13 er der velkomst og en lille gæsteoptræden på scenen, inden opvarmningen begynder klokken 13.10 efterfulgt af Zumba i lange baner helt til klokken 15.40, hvor der er fælles udstrækning.

Klokken cirka 16.10 bliver der trukket lod om præmierne i det store lotteri. Hele overskuddet går ubeskåret til foreningen Cancerramte Børn.

Man kan købe billet til Danser mod Cancer på hjemmesiden www.dansermodcancer.dk, hvor man også kan læse mere om de enkelte arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *