Da svanerne ville en ”anden” vej
annemor-politi.jpg
Det var næsten som taget ud af den gamle turistplakat. Men det var torsdag formiddag, da politiassistent Anne Hauglund blev til svane- og ''annemor'' for en kort bemærkning. Foto: Privatfoto
Politi Det var en klassisk situation, der udspillede sig torsdag formkiddag ved Kornvænget i Ballerup.

Ved den lille park overfor købmanden kom der pludselig lidt mere action end planlagt var for en svanemor, der holder til i det grønne med sine tre unger.

I parken holder også en gruppe ænder til, og pludselig fandt to uvorne svaneunger på, at de ville følge efter en gruppe ænder, der tilsyneladende havde fundet nogle spændende krummer på fortovet på den anden side af gaden.

Men det skabte en del problemer, for på den rigtige side af vejen var der stadig en svaneunge, og så blev det pludselig noget af et dilemma for svanemor, som ikke rigtig vidste, hvordan den skulle grejes.

Så hun stillede sig ud midt på vejen, så hun kunne overskue alle ungerne.

Men det afstedkom naturligvis en del trafikale forsinkelser. Derfor måtte politiet, som var på stedet i en helt anden forbindelse, træde til. Og ved hjælp af politiassistent Anne Hauglund (i dagens anledning omdøbt til Annemor) og en ny pose brødkrummer, som en behjertet borger havde medbragt, lykkedes det at få gennet de to uartige svaneunger tilbage til parken og til svanemor, som igen havde samling over familien.

Ja, politiet har mange forskellige opgaver på sådan en sommerdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *