BSF reddede et point i overtiden
BSF-Senior-1-efterår-2014-013-copy.jpg
fodbold Så er Danmarksserien startet og første kamp for BSF herresenior var lørdag ude mod nedrykkerne fra FC Egedal.

Det unge stortalent, Emil Thomsen bragte BSF foran efter hjørne, men herefter overtog FC Egedal, og lagde pres på resten af halvlegen og lykkedes i sidste minut at få udlignet med et flot langskud af Christian Offenberg.

Tendensen fortsatte i anden halvleg, og FC Egedal kom da også på 2-1. Et stærkt kæmpende BSF ville dog have point med hjem, og lige før slutfløjtet dukkede den indskiftede Patrick Olsen op i feltet og flugtede bolden i mål til slutresultatet. Et resultat, som BSF kan være godt tilfredse med målt på spil og chancer.

Der er sket meget i BSF seniorafdeling, siden vi i juni sikrede os endnu en sæson i Danmarksserien med tre point mod FC Øresund. I vor egen selvforståelse, er det ikke kampen om at undgå nedrykning, der skal være fokus i en klub som BSF. Vi har og skal have ambitioner om at komme op i 2. division indenfor 3 år. Og være i stand til at fastholde os, når det er sket.
Mange af nye folk

Hos 1. senior er staben omkring truppen helt ny. Lige udover ”klubbens mand” Per Sørensen, der fortsat vil være holdleder med Bent Brøns Christensen ved sin side.

Michael Bo Nielsen er ny cheftræner, Bo Holden assistenttræner og for nyligt blev Rajko Lekic tilknyttet som spillende angrebstræner.

Herudover er Sonny Vestergaard ansat som ny målmandstræner, Danni Høy er holdets fysioterapeut og som noget nyt er Kim Boye tilknyttet truppen som mentalcoach.

»Seks spillere fra truppen i sidste sæson har valgt at søge nye udfordringer, og vi ønsker dem held og lykke fremover og tak for indsatsen i BSF. Vi er dog meget fortrøstningsfulde, når vi kigger på den nuværende trup. En god homogen masse med overtal af unge spillere. Heriblandt min. 7 spillere, der sidste sæson var U19 spillere. Og flere presser sig på. Blandt de mere rutinerede kræfter kan nævnes Mads Thomsen, der har fået hvervet som ny anfører for holdet, Marco Risimovic, Mads Simoni og Rajko Lekic,« siger klubbens formand René Andersen.

Så en spændene sæson venter. Første hjemmekamp er nu på lørdag i Gryden kl. 13.00 mod Birkerød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *