6-1 sejr over Ringsted
fodbold Hvis du ikke vil gå glip af noget skal du komme til tiden når Smørum spiller.

En fantastisk fodboldkamp udspillede sig denne lørdag selvom det startede med en lille udsættelse på grund af lyn og torden, men det var værd at vente på.

Holdet var simpelthen oppe i gear fra start. Der var end ikke spillet et minut før der blev grund til jubel. Midtbanegeneralen Emil Kjærsgaard sparkede et hjørnespark som Aske Viktor headede videre til Dannie Riise i bagrummet og den sparkede han resolut i mål til en 1-0 føring. En taktisk god disposition af trænerstaben at placerer Riise længere fremme end ellers så der var kvittering med tilliden med det samme

Vi havde knap nok fået hænderne ned da der igen var gang i den. Igen et hjørnespark fra Emil og denne gang til superbomberen Marc Lind der med et kanonhovedstød knaldede bolden utageligt i mål til 2-0. Og der var kun spillet 8. min.
En af superbackerne Jonas ”JJ” Johansen kom piskende over kanten og et stykke inde på Ringsteds banehalvdel sparkede han bolden indover og her kom Christian ”Krelle” Steen Jensen til og med et veltimet hovedstød forholdsvis langt udefra sejlede bolden ind helt op i krydset – klassemål. Ikke bare laver ”Krelle” mange mål, men de er godt nok også flotte! Der var der spillet 11. min. og det var slet ikke sjovt at være Ringstedspiller.

Superbomberen Marc Lind skulle da lige ramme tværribben i det 15. min. før han med en genial stikning spillede ””Krelle” helt fri og så stod det 4-0 efter 22. min.
I det 47. min. blev Riise spillet fri fra en spids vinkel, men desværre røg bolden lige ved siden af målet. Men umiddelbart efter blev Niki spillet fri fra nogenlunde samme vinkel, målmanden kom stormende ud til stor forundring for de øvrige Ringstedspillere, Niki nåede bolden før ham og så kunne han trille bolden i mål til 5-0. Der var kun spillet 4. min. af 2. halvleg så Kims formaninger havde i den grad hjulpet.

Nu begyndte det stakkels Ringstedhold at melde sig ind i kampen. De fik en friløber, loppede bolden over ”Pumaen” i målet – Lasse Gram Jensen – men bolden blev clearet og sparket væk. Men i det 54. min holdt fortet ikke længere. Gode kombinationer i Ringsteds højre side betød en tværpasning og så stod det 5-1.
Spillet bølgede lidt frem og tilbage uden de store chancer, men utrættelige Marc Lind kæmpede og kæmpede med flere spillere på rygge i højre side og sørme om han ikke fik sparket bolden på tværs til indskiftede Robin Veljanoski der sparkede bolden i mål til tenniscifrerne 6-1.

Som sagt blev ”Krelle” kampens spiller men jeg vil også fremhæve andre. Forsvaret med Kaptajn Kasper ”KG” Gram Jensen har virkelig fundet samme og det lover godt for fremtiden. Emil Kjærsgaard har taget dirigentstokke på midten af banen og hans samspil – specielt med Mads ”Ezzi” Salomonsen – fungerer bare perfekt og så er det ligegyldigt hvem der er med på midten – det er bare klasse!

Og så skal Marc Lind fremhæves. Det er utroligt hvor meget han arbejder – og nu er han også begyndt at lave en masse mål så – har scoret i alle kampen i efteråret – så hvad kan det ikke blive til.
Næste kamp er igen en tur over bæltet – nemlig til Dalum på lørdag kl. 13.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *