Vind film med Alfons Åberg
alfons-åberg-8.maj-copy.jpg
I denne uge kan man vinde ’Hokus Pokus Alfons Åberg’ Foto: Nordisk Film
Konkurrence I denne uge udlodder Ballerup Bladet i samarbejde med Nordisk Film den herlige ’Hokus Pokus Alfons Åberg’, der er den første spillefilm om Alfons.

Filmen handler om, at Alfons gerne vil have en hund. Selvom han både er begyndt i skole og snart fylder syv år, synes far stadig, at han er alt for lille til så stort et ansvar.

Men Alfons får nyt håb, da han en dag finder en ægte troldmand; ‘måske kan jeg alligevel få en hund med lidt tryllehjælp’, tænker han og kaster sig entusiastisk ud i magiens verden.

Der går dog ikke lang tid før det går op for ham, at den virkelige verdens problemer ikke kan løses med trylleri. Det bliver et stort aha-øjeblik for ham og han må samtidig erkende, at han måske stadig ikke er helt så stor, som han har givet indtryk af.

Men da drømmen til sidst alligevel går i opfyldelse på den mest utrolige måde, er det så fantastisk, at det næsten er lige så godt som trolddom.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af ’Hokus Pokus Alfons Åberg’ på dvd.

Vind filmen

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem har skrevet bøgerne om Alfons Åberg?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til red@ballerupbladet.dk. Mærk mailen ‘Alfons’ Sidste frist for at deltage er mandag den 7. juli klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.