Vinderne af ’Kartellet’
Kartellet-copy.jpg
Anders W. Berthelsen har hovedrollen i Kartellet, som du kan vinde i denne uge. Foto: Martin Dam Kristensen/Nordisk Film
Konkurrence Vi har trukket lod blandt de mange rigtige besvarelser, og de fem heldige vindere blev: Aase Ladefoged fra Ballerup, Carsten Noordman fra Veksø, Charlotte Barfod fra Ballerup, Anne Marie Pedersen fra Herlev og Linda Sandell fra Ballerup.

Efter en karriere i udlandet vender den selvstændige entreprenør, Lars Halbo (Anders W. Berthelsen) sammen med sin familie, tilbage til Danmark og overtager familiefirmaet Halbo El & VVS.

Men da han underbyder nogle større entreprenørvirksomheder i en række kommunale udbudsrunder og nægter at indgå i deres ulovlige prisaftaler, kommer både han, firmaet og hans familie hurtigt under et voldsomt, mafialignende pres fra de store selskaber.

Den unge entreprenør havner i et nærmest uløseligt dilemma; skal han gå med og få fred og økonomisk tryghed, eller skal han tage kampen op og risikere alt?

Kartellet er baseret på sandfærdige hændelser om en ihærdig iværksætters kamp mod en korrumperet overmagt med hele sit eksistensgrundlag som indsats. Det er et nutidigt drama, der stiller skarpt på moral, etik og korruption i toppen af dansk erhvervsliv, og er samtidig en menneskelig skildring af en idealist og hans familie, der kommer til at betale dyrt for hans modstand mod det ulovlige kartel.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af ’Kartellet’ på dvd.
Deltag i konkurrencen herunder: