Venstre i Ballerupkredsen vil pege på Løkkegaard
morten.jpg
Morten Løkkegaard er udpeget af kredsbestyrelsen for Venstre i Ballerupkredsen til et repræsentere partiet ved det kommende folketingsvalg. Foto: Pressefoto
Valg Morten Løkkegaard afløser John Engelhardt som Ballerupkredsens folketingskandidat for Venstre

Kredsbestyrelsen i Ballerupkredsen, der dækker Ballerup og Glostrup kommuner vil på et kommende opstillingsmøde indstille, at tidligere medlem af Europaparlamentet Morten Løkkegaard bliver Venstres nye folketingskandidat i kredsen.

Kredsens nuværende kandidat, Glostrups borgmester John Engelhardt, har besluttet at fokusere 100 procent på borgmesterjobbet og vil derfor ikke stille op til Folketinget.

Folketingskandidaten i Ballerupkredsen er samtidig kandidat i Københavns Omegns Storkreds, der tæller cirka 360.000 vælgere.

»Jeg er utrolig glad for, at Venstre i Ballerup-Glostrup kredsen har henvendt sig og foreslået, at jeg bliver kandidat til det kommende Folketingsvalg. Rigtigt mange af de 44.000 danskere, som stemte på mig 25. maj, har opfordret mig til at fortsætte min politiske kamp på dansk grund, og jeg vil selvfølgelig meget gerne vise dem, at deres massive tillidserklæring til mig ikke har været vist forgæves,« siger Morten Løkkegaard,

Venstres medlemmer i Ballerup og Glostrup vil umiddelbart efter sommerferien blive indkaldt til et opstillingsmøde. Her vil en samlet kredsbestyrelse indstille Morten Løkkegaard til Ballerupkredsens nye folketingskandidat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *