Vågn op af tornerosesøvnen, Per
Debat Det er noget af en drømmeverden, som Per Mortensen (A) befinder sig i, når han i Ballerup Bladet i sidste uge frit fabulerer om sine barndomserindringer.

Man føler sig i hvert fald hensat til Morten Korch eller Matador.

Men uanset hvor mange millioner skattekroner, som Ballerup Kommune har tænkt sig at bruge på at omdanne stationspladsen i Ballerup, så bliver Ballerup aldrig som i Per Mortensens lykkelige barndomstid.

Vi befinder os i 2014 og dagens udfordringer for kommunens erhvervsliv er nogle helt andre, end de var for 50 år siden. Så det er svært at sige, om man skal grine eller græde, når man læser Per Mortensens dagdrømmerier.

Vi, som befinder os i virkelighedens verden, har svært ved at se, at en omdannelse af stationspladsen vil medføre, at Ballerup nu bliver en blomstrende handelsby med en levende bymidte.

Hvis kommunen absolut skal bruge mange penge på at sætte gang i Ballerup, mon der så ikke er bedre måder at bruge pengene på, som vil være til større gavn for Ballerup end en omdannelse af stationspladsen?

2 kommentarer om “Vågn op af tornerosesøvnen, Per”

  1. Jørgen mFlyr siger:

    Tænk, at man bare åbner for hanen – så kommer der vand! Hvor er vi heldige! Du drejer til venstre, så er der gang i den – du drejer til højre, så er festen forbi, så er der lukket og slukket! Nøjagtig som i det virkelige liv. Det må vi aldrig glemme. Tænd til venstre – sluk til højre! Så enkelt er det bare, venner, eller hva?

  2. Per Mortensen siger:

    Det lyder fornuftigt Jørgen Flyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *