Utidig indblanding
Debat At man politisk begynder at blande sig i hvordan skoleledelsen på Østerhøjskolen skal få økonomien til at hænge sammen...

…ved inddrivelse af omkostningstunge undervisningsmidler, burde være uhørt, og alene være et mellemværende som skolebestyrelsen burde kunne finde deres ben i.

At ganske få elever ikke kan finde ud af at få afleveret deres bøger rettidigt skal naturligvis have nogle konsekvenser, skolens måde at håndtere problemet på er jeg overbevist om har støtte ganske mange steder fra.

3 kommentarer om “Utidig indblanding”

 1. Rene Schmidt siger:

  Selvfølgelig skal skolen have deres bøger tilbage, og selvfølgelig skal eleverne afleverer deres bøger, der hvor det halter er, at det viste sig at stort set alle elever havde afleveret deres bøger, men man fra skolens side ikke havde undersøgt det grundigt nok, om hvor vidt bøgerne var afleveret. Hvis skolen havde gjort deres arbejde grundigt, kunne man undgå at offentligt ydmyge eleverne, og dermed kunne det blive en festdag for de ramte. Vi skal heller ikke glemme at de lærer som deltog i afslutningen, var dybt fortørnet over den måde man håndterede sagen på fra skolens ledelse. Samtidig skal det nævnes at i 2011 blev det fra undervisningsministeret side gjort klart at en sådan procedure ikke var iorden, hvorfor man forvalter reglerne på landsplan efter egen vinding her i kommunen.

  Mvh
  Rene Schmidt

 2. Martin Edens siger:

  Michael,
  kan du ikke uddybe hvorledes du ser skolebestyrelsens rolle i den her sag, sammenholdt med skoleledelsens rolle ? Bare for at sikre at der ikke skabes tvivl om hvem der gør/skal gøre hvad.

  Mvh
  Martin

 3. Karsten Kriegel siger:

  Jeg skal ikke svare for Michael.

  Men det er vel en af skolebestyrelsens opgaver bla. at udarbejde principper på forskellige områder. Skolebestyrelsen kan vel udarbejde et princip der omhandler det her område.

  Desuden må skolebestyrelsens forældre træde i karakter, hvis de ikke er enige i den omtalte praksis.

  Jeg synes, vi mangler at få forældrenes mening om sagen frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *