Unge skuespillere på scenen i Tivoli
Eventyrteatret-copy.jpg
Nikoline Ryde, Ida Louise Thorsøe, Jonathan Lindinger og Sara Fusager var et smut forbi Eventyrteatrets systue for at se på de stoffer, som skal bruges til deres kostumer i musicalen ’De Vises Sten’. Foto: Hergaard Fotografi
Musical Fire lokale, unge skuespillere er med i Eventyrteatrets kommende familiemusical ’De Vises Sten’, som spiller i Glassalen i Tivoli i efterårsferien.

I øjeblikket er omtrent 100 børn og unge i fuld sving med at lære replikker, dansetrin og sange til Eventyrteatrets store familiemusical ’De Vises Sten’, som bliver sat op i Glassalen i Tivoli til efteråret.

Blandt de mange talentfulde unge er fire lokale skuespillere med stor erfaring fra Eventyrteatret. I sidste uge var de en tur forbi teatrets systue for at se på stoffer til deres kostumer i musicalen, der foregår i Indien.

De fire er: 16-årige Nikoline Ryde fra Ballerup, 13-årige Ida Louise Thorsøe fra Smørum, 12-årige Jonathan Lindinger fra Ballerup og 19-årige Sara Fusager fra Ballerup.

Alle fire er scenevante skuespillere og har medvirket i flere af Eventyrteatrets populære musicals i Tivoli, som hvert år ses af tusindvis af børn og voksne.

Nikolines første talerolle

De fire skuespillere har vidt forskellige roller i ’De Vises Sten’, der bliver et både flot, sjovt og spændende eventyr om Kim, der for at redde sin lillesøsters liv, drager ud på en farefuld færd i jagten på De Vises Sten.

Nikoline Ryde fra Ballerup har været med i Eventyrteatret de sidste to år og søger netop nu ind på Nørre G. Nikoline har desuden gået til kor i otte år og dans i syv år og har oven i købet sit eget dansehold.

Nikoline er glad for sin første talerolle, og efter skolen drømmer hun om at arbejde med noget kreativt – musik, dans og teater.

Ida Louise spiller arm

Ida Louise Thorsøe fra Smørum går i 7. klasse på Boesagerskolen. Hun har gået på Eventyrteatrets Dramaskole i fire år og desuden medvirket i kortfilmen Silas og Selma.

Ida Louise har en meget speciel rolle i forestillingen, hvor hun er den ene af kæmpeguden Shivas arme, og hun skal både synge duet og danse sammen med den anden arm.

En travl ung mand

Jonathan Lindinger fra Ballerup er 12 år, går i 5. klasse på Egebjergskolen og har været med i Eventyrteatret de sidste tre år.

Jonathan har også lavet tv-opgaver for DR Ultra, og ved siden af teatret har han også tid til både at dyrke karate. fiske og spille computer.

Selvom teatret fylder meget i hans liv, drømmer Jonathan om at blive biolog og rejse rundt i verden og studere dyr.

Vil leve af skuespil

19-årige Sara Fusager fra Ballerup er netop blevet student fra musikgymnasiet Skt. Annæ Gymnasium i Valby og har været med i Eventyrteatret i syv år.

Sara drømmer om en karriere som skuespiller og vil gerne på Rødding Teaterhøjskole til næste år. Desuden vil hun søge ind på statens teateruddannelser.

Eventyrteatret har stor succes med at fostre scenekunstnere, så måske kommer vi til at se meget mere til de fire unge , lokale skuespillere i fremtiden.

Samme dag, som de fire var ude og prøve stoffer på teatrets systue, blev Eventyrteatret kåret som ’Byens bedste familieoplevelse’ på Danmarks største kulturguide, AOK, hvor de blandt andet vandt over giganter som ZOO, Tivoli og Den Blå Planet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *