Slut med røg på stationerne
Rygning-COLOURBOX-copy.jpg
Nu skal rygerne skodde cigaretten, inden de når perronen. Fra 1. juli er alle DSBs arealer omfattet af rygeforbud. Foto: Colourbox Foto: Colourbox
Rygning DSB indfører fra 1. juli totalt rygeforbud på alle stationer.

Hvis du kører med tog og plejer at fordrive ventetiden på perronen med en smøg, skal du nu huske at ryge den, inden du begiver dig ind på stationens areal.

For fra 1. juli skærper DBS sit rygeforbud til også at omfatte perronerne. Dermed er alle arealer; stationer, perroner og tog nu røgfri.

»Vi ønsker, at sikre sunde rammer for både kunder og ansatte. Kunder, der venter på et tog, kan ikke fjerne sig fra røgen, og de bliver udsat for passiv rygning, hvis vi fortsat tillader røg. Med et forbud kan vi sikre, at der bliver taget hensyn til alle, der færdes på perronen,« forklarer DSB på deres hjemmeside.

Siden 2007 har der været rygeforbud på stationerne og inde i togene, men nu bliver perronerne også omfattet. Rygeforbuddet gælder alle former for rygning også e-cigaretter.

De nye regler træder i kraft fra 1. juli og hvis man ikke retter sig efter dem, vil man risikere at blive bortvist fra DSBs område, oplyser de på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *