Skovlunde-mekaniker kåret som årets lærling
Jannick-Mark-Støckel-1-copy.jpg
Jannick Mark Støckel blev overrasket på sit arbejde hos Steen Andersen Biler i Brøndby. Her ses han siddende sammen med mester Steen Andersen. Stående bag dem: Kenneth Saust fra Yokohama Danmark, Bo B. Nielsen fra Dansk Automobil Sports Union og Carl Mahler fra Dansk Metal. Foto: Pressefoto
Hæder Jannick Mark Støckel fra Skovlunde er af den danske bilbranche blevet kåret til Årets Mekanikerlærling 2014.

Mekanikerlærling Jannick Mark Støckel fra Skovlunde havde ikke set det komme. Han stod koncentreret på værkstedet hos Steen Andersen Biler i Brøndby og arbejdede på en bil, da han pludselig så sig omringet af repræsentanter fra Dansk Metal, Dansk Automobil Sports Union, Yokohama dæk, autobranchens blad Motor-magasinet samt en håndfuld fotografer, der knipsede løs.

Langsomt gik det op for ham: Han er årets lærling i den danske bilbranche.

»Det er Dansk Metal, der udpeger årets lærling blandt mange kandidater indstillet af deres chefer og de lokale metalafdelinger,« fortæller Carl Mahler fra Dansk Metals organisationssekretariat.

»Det faglige skal være i højsædet, man skal være en god kollega, og jeg kan sige, at Jannicks chef også har rost ham meget.«

Dansk Automobil Sports Union finder sammen med Yokohama Danmark præmien, og det er i år en tur til WTCC-løbet på Spa i Belgien.

Hovedpersonen selv tog virakken ganske roligt:

»Det kommer bag på mig, det er virkelig stort, det her. Jeg glæder mig meget til at komme til Spa. Det er vildt fedt at være den udvalgte, jeg er faktisk lidt rørt,« sagde Jannick Mark Støckel og hoppede ind i racerkøreren Nicolas Kiesas Lamborghini Gallardo for at få en ærestur i den700 hestekræfter stærke bil.

Imens konkluderede hans chef, rallykøreren Steen Andersen:

»Jannick er en dygtig lærling, og han fungerer kanongodt i vores team, hvor det gælder om at hænderne er skruet rigtigt på. Så jeg glæder mig meget på hans vegne, ikke mindst turen til racerløbet på Spa.«

Jannick-Mark-Støckel-og-Steen-Andersen-1-copy

Jannick Mark Støckel fra Skovlunde er Årets Mekanikerlærling 2014. Her ses den stolte vinder sammen med sin mindst ligeså stolte mester Steen Andersen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *