S-togsrejsen skal være tryggere
Tryg-rejse.jpg
Håndtryk mellem DSB-direktør Anders Egehus og politidirektør Kim Christiansen, der besegler tryg-rejse aftalen. Foto: Privatfoto
S-tog Det skal være slut med at blive bestjålet og være utryg, når man kører med S-toget. Derfor har politiet og DSB indgået en aftale.

Rigtig mange oplever, at de føler sig utrygge, når de kører i S-tog. Det er især risikoen for at blive bestjålet i toget, der bekymrer både passagerer, DSB og politiet.

Derfor har Københavns Vestegns politi og DSB indgået en aftale, der skal skabe tryggere rejser på blandt andet ruten til og fra Ballerup.

Formålet med samarbejdet er, at styrke indsatsen omkring det kriminalitetsforebyggende arbejde i og omkrings stationerne og en af de ting man vil kunne opleve er, at politiet optræder i tæt samarbejde med S-togsrevisorerne.

»Vi har en fælles interesse i at sikre passagererne en tryg rejse. Det er drønirriterende og det skaber utryghed at blive bestjålet,« siger Anders Egehus, direktør for operation i DSB.

Samarbejdet har først og fremmest et præventivt fokus, og skal være med til at gøre passagererne opmærksomme på, hvad de selv kan gøre for at undgå at blive udsat for tyverier i og omkring stationerne.

Ifølge politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi skal det være trygt at færdes i S-togene og omkring stationerne. Og derfor er samarbejdet vigtigt.

Efter planen skal samarbejdet løbe frem til 31. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *