Nanna K. Madsen tæt på EM-bronze
NannaKMadsen-Smørum-Golf-copy.jpg
Smørum Golfklubs Nanna K. Madsen var lige ved og næsten til EM, men endte lige udenfor medaljerækken med en flot fjerdeplads. Foto: Pressefoto
Golf Det blev til en imponerende fjerdeplads til Smørum Golfklubs Nanna K. Madsen ved EM for damer i Estland.

Selvom det flere gange i løbet af dagen så ud til at Nanna K. Madsen kunne ende på podiet, så blev det kun lige ved og næsten.

»Jeg er sådan set meget tilfreds. Det kunne ikke være tættere på. Kun et slag fra og selvom jeg fik en birdie på 18 hul, var det ikke nok, Selvfølgelig er det ærgerligt, at jeg ikke får tredjepladsen og kommer på podiet. Men sådan er det jo. Når det er sagt, så leverer jeg en godkendt præstation,« fortæller Nanna K. Madsen.

Selvom hun i finalerunden sluttede på en delt tredjeplads, så gav det ikke en bronzemedalje, fordi hun samlet var dårligste på de sidste 36 huller, og derfor blev det kun til en fjerdeplads.
I Dansk Golf Union er man meget tilfredse med det flotte resultat, selvom det ikke blev til en medalje.

»En fjerdeplads til Nanna K. Madsen er flot og det er synd, at hun ikke lige har maginalerne på hendes side. Samlet set har det været et godt mesterskab, og vi ender med at have tre med i top 15,« fortæller Claus Mølholm, eliteansvarlig i Dansk Golf Union.

Nannas klubkammerat fra Smørum, Emily K. Pedersen, endte på en 14. plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *