LSF’s U15 drenge klar til ny sæson
LSF-U15-drenge-copy.jpg
Talentet blomstrer hos de mange årgang 2000-drenge i LSF, der får nok at se til i næste sæson. Foto: Privatfoto
Fodbold Sidste år havde LSF U14 drenge, som det første hold nogensinde tre hold i tre rækker med til Sjællandsmesterskaberne.

De er nu blevet U15 drenge, og starter en ny spændende efterårssæson i uge 31.

Træner Jeppe Olsen fortæller om den kommende sæson:

Førsteholdet kvalificerede sig til Elite Øst, og skal derfor spille mod hold som FC. Nordsjælland, Brøndby og FC København. Der kan ses frem til mange spændende kampe på Smørum Stadion, mod de bedste hold fra Sjælland.

Andenholdet blev i række 1, og klarer sig fantastisk mod hold som Ballerup, Værløse og Herlev. Det skal med, at det er de nævnte klubbers førstehold, LSF 2 møder.

Tredjeholdet kom som sædvanlig med til SM i deres række, og blev en flot nummer to. Hermed rykkede de op i række 2, og kan forvente at blive matchet meget hårdt i år.

Fjerdeholdet skal nu spille 11. mands i række 4. Det er et stjernespækket hold, så de forventes at vinde deres række komfortabelt.

»Vi har masser af hold og spillere i gang, vi kan dog altid bruge et par friske nye spillere til årgangen,« siger Jeppe Olsen og opfordrer årgang 2000 til at kigge forbi hjemmesiden www.lsf.dk/Hold/aarg00/ (hvor de stadig står som årgang U14).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *