Johan er udtaget til nordiske årgangsmesterskaber
Triton-Johan-Müller-copy.jpg
15-årige Johan Müller fra Triton er blandt de 28 svømmere, der skal repræsentere Danmark i kampen om medaljer ved de nordiske årgangsmesterskaber senere på måneden. Foto: Privatfoto
Svømning I weekenden skal Johan Müller fra Triton svømme nordisk årgangsmesterskab.

Den unge eliteholdssvømmer Johan Müller fra Svømmeklubben Triton tog sit første skridt i retning af en international svømmekarriere, da han kvalificerede sig til de nordiske årgangsmesterskaber ved weekendens DM for årgange.

Her lagde 15-årige Johan Müller en imponerende indsats for dagen ved det fire dage lange stævne. Det blev til ikke mindre end fire sølvmedaljer på distancerne 400m medley, 100m butterfly, 200m butterfly og 200m fri.

Og som bonus oveni blev Johan Müller efter stævnet udtaget til at repræsentere Danmark ved de nordiske årgangsmesterskaber, som afholdes den 12.-13. juli på Bellahøj Svømmestadion.

Det er sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, som udtager holdet på 28 svømmere, der skal repræsentere Danmark i kampen om de nordiske mesterskaber for årgangssvømmere. Stævnet har, udover Danmark, deltagelse fra Norge, Sverige, Finland, Island, Estland og Færøerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *